The bluebeards Revenge Shaving Cream & Doubloon Brush Kit

Shaving Cream & Doubloon Brush Kit - The Bluebeards Revenge

€22,50 
Op voorraad
19

Wellicht ook interessant:

Shaving Cream & Doubloon Brush Kit - The Bluebeards Revenge

Creëer het perfecte scheerzeep op de ouderwetse manier met The Bluebeards Revenge Shaving Cream en Doubloon Brush Kit. Met inbegrip van onze rijke, barbershop-geurende scheerschuim en traditionele scheerkwast met houten handvat, belooft deze kit een rijk en weelderig schuim op te zwepen om trots op te zijn. De scheerset bevat de volgende producten: 1 x 100 ml scheerschuim en 1 x Doubloon Bristle scheerkwast. Samen verpakt in een leuke geschenkdoos en een leuke korting!

Scheercrème (100ML)
Ontworpen door een echte Bluebeard die zich dood verveelde met een Desperate Dan-uiterlijk, is The Bluebeards Revenge Shaving Cream een ​​product van topkwaliteit dat zware stoppels heeft. Sterker nog, het kan in een mum van tijd in een indrukwekkend schuim worden gesmeerd, waardoor het geheel vloeiender en gemakkelijker scheert. We krijgen zeer lovende feedback op deze scheercrème, een echte aanrader dus.

Doubloon scheerkwast
Een geweldige scheerkwast voor beginners die het natte scheren on de knie willen krijgen. In combinatie met de scheercrème creëer je een heerlijk ruim schuim.

Afmetingen van de scheerkwast:
Borstel Diameter: 40 mm
Haarlengte: 50 mm
Totale lengte: 90 mm
Handvat diameter: 30 mm

Andere producten in deze categorie

Reviews over Shaving Cream & Doubloon Brush Kit - The Bluebeards Revenge

- Prima set.

5 5

Die shaving creme doet zijn werk en ruikt echt heerlijk en de kwast is ook prima. Mooie prijs in vergelijking met de rest!

Schrijf een review