De Scheerkist

De Scheerkist.

Maak hiernaast je keuze voor:
-De Scheerkist
-De Scheerkist Leeg

De Scheerkist bestaat uit scheeraccessoires van het welbekende Duitse merk Mühle en bevat een Mühle Mach3 scheermes, Mühle scheerkwast, Mühle aluinstick, Mühle scheerzeep, RVS Scheerkom en velours zak om de Scheerkist te beschermen als u deze meeneemt op reis.

Quantity discount
6 Op voorraad
€ 129,95

Wellicht ook interessant

Damn Good Soap Beard balm original
Damn Good Soap Company Baardbalsem DGS
19.50 EUR
Mijn Baard Shavette + 10 Derby mesjes
Mijn Baard Shavette + 10 Derby mesjes
12.50 EUR

Omschrijving van De Scheerkist

De ontwerpers en makers van "De Scheerkist", zijn al jaren fanatieke natscheerders. Hun vaders waren dit ook en één van hen was in het bezit van zo'n ouderwetse scheerkist. Niet praktisch, maar wel stoer; echt iets voor de man.
Jarenlang hebben we gezocht naar een functionele scheerkist die aan al onze wensen voldeed, want naast het nostalgische uiterlijk moest de scheerkist ook praktisch zijn. Vele scheerkisten passeerden de revue tot we tot de conclusie kwamen dat wat we wilden niet bestond. Er zat dus niet anders op dan zelf een scheerkist te ontwerpen.
Gedurende twee jaar hebben ze via de tekentafel van "De Scheerkist" verschillende ontwerpen laten maken en testen. Het ontwerp is samengesteld aan de hand van de wensen van mannen die zich op de verschillende manieren scheren. Inmiddels zijn ze vele ontwerpen verder en is "De Scheerkist" uiteindelijk geworden tot wat het nu is; een ambachtelijk product, flexibel en handig in het gebruik. Of je nu met een open mes, een veiligheidskrabber of een gewone krabber scheert. deze kist is een must-have voor elke natscheerder.

"De Scheerkist" combineert functionaliteit met schoonheid.
"De Scheerkist" is een prachtig ontworpen luxe kist van elzenhout, uitgevoerd in piano zwart hoogglans lak en uitgerust met een handige 110° kantelbare spiegel. Het scharnier- en sluitwerk is van robuust messing. Tegen bescherming van vocht is ook de binnenkant van de kist meerdere malen gelakt. Verder is de kist voorzien van een slimme scheerkwasthouder en rubber voetjes. Elk onderdeel van deze zeer luxe scheerkist is van de allerhoogste kwaliteit. Praktisch om je scheerspullen in op te bergen en qua design een aanwinst voor elke badkamer.

Uitvoeringen van "De Scheerkist"
Let op, je kunt boven in het scherm kiezen voor "De Scheerkist Leeg", deze bevat alleen een scheerkom en is verder leeg, of "De Scheerkist", deze is gevuld met onderstaande artikelen.
De Scheerkist bevat scheeraccessoires van het welbekende Duitse merk Mühle en bevat een Mühle Mach3 scheermes, Mühle scheerkwast, Mühle aluinstick, Mühle scheerzeep, RVS Scheerkom en velours zak om de Scheerkist te beschermen als u deze meeneemt op reis.
De reden dat zij van "De Scheerkist" hebben gekozen voor het merk Mühle is eenvoudig te verklaren. Mühle stelt hoge eisen aan haar producten net als dat wij dat doen aan onze producten! Speciale legeringen en coatings zoals chroom en nikkel zorgen voor de schoonheid, lange levensduur en uitstekende prestaties van de Mühle producten. Of neem de handmatige productie van dassenharen borstels, slechts een paar specialisten beheersen dit vak. Zilvertip dassenhaar is kostbaar, dus elke stap bij het inbinden van de borstels moet tot in de perfectie worden uitgevoerd. Hoge eisen die Mühle ook stelt als het gaat om de kwaliteit van de materialen voor de handgrepen van borstels en scheermeshouders. Alle Mühle zeep, crèmes en lotions bestaan voor 99 procent uit zorgvuldig geselecteerde plantaardige grondstoffen zoals bijenwas en minerale componenten voor een optimaal gehydrateerde huid.

Missie en Visie van "De Scheerkist"
De missie bij de totstandkoming van "De Scheerkist" is om een scheerkist te ontwikkelen die niet alleen functionaliteit combineert met schoonheid, maar ook een alledaagse unieke scheerbeleving genereert.

Een scheerkist waar je blij van wordt en die je al snel niet meer wil en kan missen. Dat gevoel willen we de man van nu teruggeven.

Afmeting van de Scheerkist (gesloten): 10 cm hoog x 23 cm breed x 15 cm diep


0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.