7 Op voorraad
€ 18,95

Wellicht ook interessant

Scheerzeep + houten kom
Captain Fawcett Scheerzeep + houten kom
29.95 EUR
Feather Light PL20 verwisselbare mesjes
Feather Light PL20 verwisselbare mesjes
15.75 EUR
Feather PB20 verwisselbare mesjes
Feather PB20 verwisselbare mesjes
12.75 EUR

Omschrijving van Razor Shibumi Japanese Style - The Goodfellas Smile

Het nieuwe 'Shibumi'-scheermes met verwisselbare mesjes is in veel opzichten innovatief. Het maakt gebruik van normale double edge scheermesjes, deze dien je eerst doormidden te breken waardoor je twee enkele mesje hebt.

Gesmeed in een enkel gebogen stuk, is Shibumi de ultieme uitdrukking van eenvoud, nauwkeurigheid, balans en beheersbaarheid. Het is gemaakt van staal bedekt met roestvrij industrieel "zwart" Teflon. Het materiaal waarmee het handvat is bedekt zorgt voor een stevige grip tijdens het scheerproces. Het is tot in het kleinste detail ontworpen om maximaal scheercomfort te garanderen.

Gewicht: 44 gram
Lengte: 17cm

Het nieuwe 'Shibumi'-scheermes met verwisselbare mesjes is in veel opzichten innovatief.
Het maakt gebruik van normale halve scheermesjes (zoals Astra, Derby, Personna...) en is tot in het kleinste detail ontworpen om maximaal scheercomfort te garanderen.
Gesmeed in een enkel gebogen stuk, is Shibumi de ultieme uitdrukking van eenvoud, nauwkeurigheid, balans en beheersbaarheid.

Het is gemaakt van staal bedekt met roestvrij industrieel "zwart" Teflon.

Het materiaal waarmee het handvat is bedekt (handmatig opgewonden door deskundige vakmensen), zorgt voor een stevige grip tijdens het scheerproces, terwijl de afwezigheid van het inklapbare handvat de totale synthese van het scheren is.

Gewicht: 44 gram
Lengte: 17cm

Een nieuw mes in het scheermes plaatsen:
1) Het mes breken: neem een double edge mesje en vouw het, zonder het uit het paraffinepapier te halen, dubbel vanaf de lange zijde. De druk zal het in 2 gelijke delen breken.

2) Steek het mes in het scheermes: Schuif het binnenwerk van de scheerkop naar buiten door deze met je duim op de ribbels naar buiten te duwen. Plaats het mes op de pinnen van de koppeling die als geleiders fungeren. Schuif het binnenwerk voorzichtig terug in de scheerkop.

3) Geniet van je scheerbeurt!


2 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.