2 Op voorraad
€ 499,00

Wellicht ook interessant

10 Losse Mesjes (Double Edge blade)
Bluebeards Revenge 10 Losse Mesjes (Double Edge blade)
4.25 EUR
Dorco Titan Double Edge blades
Dorco Titan 4 x 10 Double Edge blades
1.25 EUR
Mijn Baard Shavette + 10 Derby mesjes
Mijn Baard Shavette + 10 Derby mesjes
12.50 EUR

Omschrijving van Konsul Slant Adjustable Double Edge Razor Rodium - Rex Supply

Rex Supply presenteert de 'Konsul' Rodium. Ontworpen voor een leven lang gebruik en gemaakt in de VS en van maritieme kwaliteit. De Konsul past de scheerervaring aan, zowel qua gladheid als comfort, en geeft een mesneutraal gevoel met de efficiëntie van een schuine stand (slant).

Rhodium is een metaal uit de platinafamilie. Het is een heldere witte glans die niet zal bevlekken zoals zilver. Het scoort hoog op de hardheidsschaal van Moh's en is briljant glanzend.

Dit product is ontwikkeld door liefhebbers van nat scheren om een ​​volledig aanpasbare scheerervaring te bieden. Een schuin scheermes is een zeer efficiënt hulpmiddel dat grove stoppels moeiteloos verwijdert en de gevoelige huid niet irriteert.

Deze double edge safety razor is perfect gewogen en uitgebalanceerd en beschikt over de nieuwe technologie, Diamond Grip-handgreep. Velen hebben gezegd dat deze Sure Grip-handgreep de beste is die ze ooit hebben gevoeld... maar wacht maar tot jij de Diamond Grip ervaart!
Vanaf het moment dat je de Konsul in je handen plaatst, voel je de maatstaf voor moderne handgrepen verschuiven. Diamond Grip zorgt voor wrijving die aanvoelt alsof het handvat je vastgrijpt, zodat je briljante veiligheid kunt ontdekken tijdens je scheerbeurten, zelfs als het nat is.

De Konsul is traploos instelbaar, waardoor het gemakkelijk is om de best mogelijke mesbelichting voor jouw huid te vinden. Draai gewoon de geïntegreerde draaiknop omhoog of omlaag om de afstand tussen de mesjes aan te passen voor een mildere of agressievere scheerbeurt. Het is volledig compatibel met elk double edge mesje, waardoor je veel opties en combinaties hebt om een ​​consistent perfecte scheerervaring te beleven. Na slechts een paar scheerbewegingen, zul je merken dat het scheermes bijna moeiteloos over de huid glijdt, terwijl het een merkbaar zacht, schoon resultaat achterlaat.

De Konsul is gemaakt in de VS en ontworpen voor een leven lang gebruik. Elk scheermes heeft een individueel serienummer en een fabricagecode die voldoet aan het klassieke Gillette®-productdatumsysteem.

- Levenslange garantie
- Individuele serie
- Gemaakt in de VS

Lengte: 87 mm
Gewicht: 106g
Mesopening: schuin / slant


0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.