3 Op voorraad
€ 69,95

Wellicht ook interessant

Omschrijving van Safety Razor Mild Military Green - Henson Shaving

De Henson Military Green Safety Razor Mild is een met precisie vervaardigd kunstwerk. Met een gewicht van 37 gram voelt dit scheermes soepel maar doelgericht aan. Dit kwaliteitsproduct is met trots ontworpen, gefabriceerd en verpakt in Canada en wordt geleverd met een volledige garantie tegen fabricagefouten.

De gesloten kam zorgt voor een scheerbeurt van gemiddelde intensiteit, minder agressief en aangenamer. Geschikt voor de meest gevoelige huidtypes en vooral voor beginners in het scheren met een scheermesje.

Wordt geleverd inclusief een pakje van 5 Astra double edge blades.

De scheermessen worden vervaardigd met dezelfde Aerospace-processen en in dezelfde faciliteit die componenten produceert voor de Mars Rover, het internationale ruimtestation en productiestijl op Low Earth Orbit-satellieten. Dit scheerapparaat is ontworpen en vervaardigd met uiterste precisie in gedachten. Dit betekent dat je mes altijd recht zit. De messteun zorgt voor de meest nauwkeurige mesbelichting op de markt. Nauwkeurige belichting van het blad in combinatie met het unieke ontwerp betekent geen trillingen in het blad. Hierdoor voorkom je scheerirritatie en ingegroeide haren.

Dit betekent een merkbaar betere scheerbeurt die gewoon anders aanvoelt. Uniek in zijn soort.


0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.