Apothecary87 superior shave oil

Scheerolie - Apothecary87

Een echte mannen scheerolie, ontworpen door de kerels van Apothecary87. Geen ander baardverzorgingsproduct is beter geschikt om jouw baard bij te werken. Echte mannen scheren hun baard met een Shavette, en bij de shavette gebruik je dan deze scheerolie. Met het gebruik van scheerolie kun je goed zien welk deel je wel wilt scheren en welk deel je behaard wilt laten. Erg belangrijk. De scheerolie heeft de overheerlijke 1893 Sandalwood & vanilla geur.

De Mannelijke voordelen:
Deze scheerolie is ontworpen voor die mannen die met hun mannelijke gezicht willen pronken. De mix van olien is ontworpen om het dikste haar te verzachten en om tevens je huid soepel en jong te houden. De geur van deze echte mannelijke scheerolie is zo gemaakt dat je lekker ontspant en je een echte vent voelt!

Gebruik van deze mannelijke scheerolie
Voor het beste resultaat, maak je gezicht nat met warm water en voeg daarna een paar druppels van de scheerolie toe (wijf deze tussen je handen) op je gezicht. Zodra je klaar bent met scheren, wrijf wederom een paar druppels in je gezicht om irritatie van je mannenhuid tegen te gaan.

Ingrediënten
Ricinus Communis
Persea Gratissima
Parfum

Andere producten in deze categorie

Reviews over Scheerolie - Apothecary87

- Apothecary87 Shaving Oil

5 5

Een heerlijke geur, die ook nog eens lang blijft hangen. Je hebt maar enkele druppels nodig, dus de olie gaat lang mee.
Eenmaal je scheerolie hebt gebruikt wil je niet meer zonder scheren.

- Apothecary87 scheer olie

5 5

It is the year of our lord 2015 and it got me thinking...
In 2016 scheer ik het allemaal over een andere kam :)

zoals reeds elders vermeld.. I went all the way. Oude scheermesjes aan de deur gezet samen met de scheergels.
Hallo shavette, single edge blades and scheer olie!

ik kocht deze olie, omdat de bespreking hier boven mij aanstond en ik in die mate heel nieuwsgierig was.
Wanneer ik het pakje thuiskreeg schrok ik. Dit is geen klein flesje voor deze prijs!!
Het heeft een geur die, voor mij, wennen was daar ik de geur van synthetische scheergels gewoon ben en ik was dus wat sceptisch.
Het is wennen en ik moet de juiste manier nog vinden, want het is olie.
Scheergel spoel je zo weg, olie daarentegen is hardnekkiger. Mijn eerste olie scheerbeurt was met de shavette (believe me, by the time I was done, there was oil all over the place). Dit gaf mij wel wat kuiswerk.
maar...
De geur ontspant wel degelijk (alsof je midden in een sauna opgietsessie zit), en geeft een fris en net gevoel achteraf.
Ik zou het niet anders meer willen om volgende redenen:

Geen chemische samenstellingen
Olie is gezond en voedt de huid (de restanten van op de handen verdeel ik over de rest van het lichaam, one problem solved).
De olie houdt het scheermes in puike conditie en zorgt voor een goede smering van de scharnieren van de deur (zorgt voor een minder lastige huisbaas)
Onze kat verspreid geen haar meer in de badkamer, door gladheid geraakt deze niet aan het badkamermeubel (dit zorgt dan weer voor een minder geprikkelde vriendin)
Geen nood meer aan aftershave, maar je kan wel aftershave blijven gebruiken als je dat wenst.
Smells good, looks good, feels good (bit of Fisherspooner here)

Voor mijn part zouden de flesjes, algemeen, aanzienlijk kleiner mogen zijn en daarmee dan ook wat goedkoper, zo zou ik sneller een andere scheer olie kunnen uitproberen, want deze zal behoorlijk lang meegaan.

2016 zal voor mijn gezicht een pak gezonder zijn. Voor mezelf, uitdagender en avontuurlijker. En behoorlijk wat rustiger in mijn portemonnee

Thank you guys from mijnbaard.nl, for pimpin my shaving cupboard
and a shout out to the girls, if there are any on the team.

Schrijf een review