Reuzel Shaving Cream 98 grams

Reuzel shave cream

€10,95 
Op voorraad
8

Wellicht ook interessant:

Reuzel shave cream

De Reuzel Shave Cream een rijke en zeer geconcentreerde scheercrème voor een heerlijk gladde en soepele scheerbeurt. Het schuim bevat een unieke combinatie aan oliën die een beschermend laagje leggen op je huid, zodat het mes soepel over je huid glijdt en de huid niet beschadigd. Zoals met alle Reuzel producten ruikt de scheercrème heerlijk! Je kunt boven in het scherm kiezen voor de 96 gram, of 284 gram pot (= more bang for your buck).

Je kunt een rijk scheerschuim creëren met een scheerkwast, maar dankzij de samenstelling van de crème, kun je deze ook met de hand op de huid aanbrengen en dan even laten intrekken alvorens je gaat scheren.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Reuzel shave cream

- Reuzel is reuze.

4 5

Wow, wat is deze scheercrème fijn. Heb me in geen jaren zo glad geschoren. En ruikt ook nog eens super.

- Great

5 5

2x per week heb ik het aan mijn broek om me te scheren. En om deze ervaring zo aangenaam mogelijk te maken, ging ik op zoek naar de beste producten en materialen. Ik heb verschillende scheercrèmes gebruikt, en deze van Reuzel is top notch. Je kan er weliswaar geen 'lather' mee creëren, maar dat stoort mij niet zo enorm. De crème is goed en hydrateert de huid erg grondig. Ik heb nog geen enkel sneetje gehad met deze crème in de 4 weken dat ik hem gebruik. Je hebt niet veel nodig, een vingertopje op je shavingbrush en gaan.
Een aanrader voor ieder die het wat lijkt alvast!

- Reuzel shave cream

5 5

Gebruik dit nu een paar weken. Was gewoon nieuwsgierig, en ben sowieso al een fan van bijna alles van Reuzel dus moest deze wel proberen.

Geen seconde spijt. Hiervoor gebruikte ik gewoon Gilette. Als ik mij hiermee scheer, dan voel je dat je dat je je haren weg scheert.
Met deze van Reuzel lijkt het wel of ik helemaal geen haar heb. Ook een 3 dagen baard!
Zo zacht maakt het de haren. En die geur, heerlijk!!
Ik breng het met een scheerkwast aan. Natte huid droge kwast. Werkt top.

Conclusie 5 sterren en nooit meer Gilette.

Schrijf een review