1 Op voorraad
€ 84,00

Wellicht ook interessant

0
€ 25,00
0
€ 3,95
5
€ 10,95

Omschrijving van The Leaf Chrome - Leaf

The Leaf scheermes combineert een draaibare kop met drie mesjes en een gestroomlijnde, volledig metalen samenstelling voor een gladde scheerbeurt die zowel beter is voor jouw huid als voor het milieu.

Milieuvriendelijke plasticvrije Razor met drie vervangbare mesjes (single edge baldes). Het meest geliefd voor het scheren van het hoofd, lichaam, benen en oksels vanwege de efficiëntie.

Het ontwerp van de draaibare kop van The Leaf helpt je om overal te scheren zonder de angst voor snijwondjes die traditionele safety razors achterlaten. Gebruikers kunnen kiezen om 1, 2 of 3 puur stalen mesjes in The Leaf te laden, wat personalisatie mogelijk maakt en vooral belangrijk is voor mensen met een gevoelige huid.

De mesjes zijn verder uit elkaar geplaatst dan traditionele cartridge scheermessen, wat leidt tot minder irritatie, een efficiëntere scheerbeurt en een ervaring waar je daadwerkelijk naar uit kunt kijken.

Er is geen scheermes zoals The Leaf. Vul met maximaal drie mesjes en volg alle contouren met de unieke draaibare kop.

Het Leaf-scheermes is ontworpen om te scheren zoals de cartridges met 3 of 5 mesjes die je gewend bent. Zo glad, gemakkelijk en even veilig scheren. Behalve zonder plastic afval, en met navullingen die slechts een paar centen kosten.

✓ Efficiëntie met 1, 2 of 3 messen
✓ Draaibare kop gemak
✓ Magnetische Load Assist™
✓ Werkt met standaard scheermesjes
✓ Past zich aan jouw behoeften aan (volledig geladen voor de gladste scheerbeurt, verwijder het onderste mesje voor een gevoeligere huid)

Een lange, uitgebalanceerde handgreep zorgt voor controle. Je oude scheermes ziet er na het wisselen uit en voelt aan als speelgoed. Welkom bij het laatste scheermes dat je ooit zult kopen.

Wordt geleverd met:
- Pak met 10 mesjes

Afmeting/gewicht:
- 81 gram
- 15,5 cm


1 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Vaak samen gekocht met


0
€ 25,00
0
€ 3,95
5
€ 10,95