Uitverkocht
€ 74,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.

Wellicht ook interessant

0
€ 9,95
0
€ 9,95
4
€ 7,50

Omschrijving van Scheerapparaat Smooth 3800 - Kiepe

Kiepe Professional heeft het Smooth elektronische scheerapparaat ontwikkeld, een innovatief product dat garant staat voor een gladde scheerbeurt en een moderne uitstraling.

De Smooth 3800 maakt het scheren vloeiend, zacht en glad en beschermt de huid tegen roodheid en irritatie. Een elegant en innovatief ontwerp met een ergonomische kop ontworpen om je scheerbeurt moeiteloos te volgen.
Ook perfect voor professionele kappers die een "WOW" resultaat willen voor de start van hun -FADE- snit.

Product gebruik:
Het Smooth-scheerapparaat biedt veel interessante functies, zoals de mogelijkheid om het droog of onder de douche te gebruiken met een schuim of scheergel, schoonmaken is eenvoudig, houdt het scheerapparaat gewoon onder een waterstraal en je bent klaar.

Product eigenschappen:
- Het scheersysteem met 3 mesjes en de motor van 7.200 tpm zorgen voor een schone en langdurige scheerbeurt dankzij een constante scheersnelheid, ongeacht de dikte van de baard.
- De meest flexibele kop; Flexibiliteit is de sleutel tot het beperken van de bewegingen die nodig zijn voor een gladde scheerbeurt, daarom heeft Smooth een flexibele kop. Het hoofd beweegt in 4 richtingen en de 3 mesjes bewegen autonoom in 4 richtingen, zowel verticaal als horizontaal, waarbij ze de contouren van het gezicht volgen.
- De zeer duurzame roestvrijstalen mesjes zijn ontworpen om jarenlang glad te scheren. Het Smooth-scheermes is ontworpen met zeer duurzame, superscherpe interne mesjes die de dikste baard scheren met minimale bewegingen, zodat de huid glad en zacht aanvoelt.
- Het Smooth-scheermes heeft een zijtrimmer met scherpe, duurzame roestvrijstalen mesjes. Onze trimmer is ontworpen om je baard voor te bereiden op het scheren en zorgt voor de kleinste details.


0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Vaak samen gekocht met


0
€ 9,95
0
€ 9,95
4
€ 7,50