Spitfire Aftershave Splash 100ml - Phoenix And Beau

Deze heerlijk geurende handgemaakte aftershave kalmeert en koelt de huid na het scheren.

Inhoud (Ml.)
100

Quantity discount

3 Op voorraad
€ 22,95

Omschrijving van Spitfire Aftershave Splash 100ml - Phoenix And Beau

Phoenix And Beau Aftershave Splash vormt een klassiek en belangrijk onderdeel van je verzorgingspraktijk. Met de hand gemaakt in kleine batches, verleent deze heerlijk geurende formule zijn krachtige samentrekkende, antibacteriële, hydraterende en huidverstevigende vermogen om de poriën te helpen sluiten en de huid te kalmeren.

Ze gebruiken de beste gedenatureerde alcohol samen met royale hoeveelheden rustgevend toverhazelaar-extract en aloë vera-sap om de huid na het scheren te kalmeren en af ​​te koelen.

Vervolgens voegen ze een hoeveelheid niet-comedogene (niet-blokkerende) plantaardige glycerine en natriumlactaat toe om de hydraterende kracht van elke fles te versterken.

Geur: Phoenix And Beau Spitfire is een geur die ontworpen is rond de olfactorische herinneringen die Kerry heeft aan zijn grootvader, die zelf een WO II-veteraan was van Noord-Afrika en Italië. Een fervent pijproker met een bijna tastbare uitstraling van leer en tabak die hem overal leek te volgen.
Voor Spitfire heeft hij de zoete knapperigheid van jeneverbes genomen en dat gemengd met de frisheid van bergamot, de houtigheid van cederhout en alle drie op een basis van verwarmend leer en rijke tabak gelegd.


Ingrediënten: Gedenatureerde alcohol, toverhazelaar extract, aloë vera sap, parfum, plantaardige glycerine en natriumlactaat.

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.