Imperial Rum Post Shave Lotion 50 ml - Phoenix And Beau

Een verfrissende lotion die je huid voedt en klaar maakt voor de dag.

Inhoud (Ml.)
50

Quantity discount

9 Op voorraad
€ 19,95

Omschrijving van Imperial Rum Post Shave Lotion 50 ml - Phoenix And Beau

Een belangrijk onderdeel van je verzorgingsritueel is na het scheren. De handgemaakte Phoenix And Beau lotions kalmeren een branderig gevoel door het scheren door gebruik te maken van de kalmerende krachten van vijf botanische ingrediënten.

De alcoholvrije formule kalmeert de gevoeligheid na het scheren met extracten van aloë vera, toverhazelaar, cacay-olie, wilgenbastextract en moerasbloemzaadolie. Een verfrissende lotion die je huid voedt en klaar maakt voor de dag.

Vrij van parabenen, natriumlaurylsulfaten en kunstmatige kleuren zijn deze veganistische, op mensen geteste lotions met de hand gevuld en afgewerkt met prachtige waterdichte vinylstickers.

Geur: Imperial Rum is een zacht en gelaagd profiel. Het begint met een citrus neus van limoen en zoete sinaasappel voordat het overgaat in de warme en kruidige toon van de West-Indische baai. Hints van vanille en een lichte balsamico-geur versmelten met de kaneel-, peper- en jeneverbestonen van piment (pimenta dioica).
De geur komt tot rust in de zoetheid en diepte van ylang-ylang en benzoë. Imperial Rum is een uitgebalanceerd en zorgvuldig vervaardigd profiel dat verschuift en aspecten introduceert na het aanbrengen.
Aardend, verwarmend en ontspannend, Imperial Rum is een onberispelijke keuze voor elk seizoen. Voor degenen die langer van de geur willen genieten, raden we aan de lotion te combineren met de scheerzeep en de naamgenoot van de vaste eau de cologne.


Ingrediënten: Aloë barbendensis extract, hamamelis virginiana extract, salix alba schors extract, caryodendron orinocense notenolie, limnanthes alba zaadolie, parfum.

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.