Tabacco After Shave 100ml - Extro Cosmesi

De overheersende tonen van tabak en leer mengen zich met de zoete tonen van amber, vanille en poedersuiker, en de kruidachtige en licht bloemige tonen.

Inhoud (Ml.)
100
Quantity discount
Uitverkocht
€ 16,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.

Wellicht ook interessant

Böker luxe manicure set
Böker Luxe manicure set - Boker
43.95 EUR
Dick Johnson Deodorant
Deodorant Enivrant Dick Johnson
14.90 EUR

Omschrijving van Tabacco After Shave 100ml - Extro Cosmesi

Deze aftershave, gemaakt door Donato Ciniello van Extro Cosmesi in Settimo, Italië, is de best mogelijke manier om je dagelijkse scheerbeurt af te maken.

Extro Cosmesi Tabacco Eau De Toilette After Shave heeft een geur van overheersende tonen van tabak en leer die zich mengen met de zoete tonen van amber, vanille en poedersuiker, en kruidachtige en licht bloemige tonen.

Vanwege de natuurlijke ingrediënten die in deze aftershave worden gebruikt, is het een troebele, doorschijnende kleur, je moet de fles goed schudden voor gebruik.

Je kunt dit gebruiken als aftershave of als eau de toilette, het is geschikt voor overdag en 's avonds.

Extro Cosmesi is de creatie van de Italiaanse cosmeticameester Donato Ciniello. Na meer dan 30 jaar de beste cosmetische producten te produceren, richtte hij zijn aandacht op de wereld van het traditionele scheren. Extro Cosmesi opereert vanuit de prachtige Settimo Torinese in Noord-Italië en heeft klanten uit landen over de hele wereld aangetrokken en heeft een reputatie opgebouwd voor het produceren van de beste kwaliteit scheercrèmes, aftershaves en balsems die natuurlijke producten bevatten die vrij zijn van parabenen en vervelende chemicaliën.


1 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.