Onze
Favorieten
(2)
€ 29,00
€ 51,50
€ 51,50
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 51,50
€ 51,50
(1)
€ 32,50
€ 32,50
€ 32,50
(2)
€ 19,50
€ 19,50
(2)
€ 19,50
€ 19,50
€ 19,50
€ 19,50
€ 51,00
€ 39,95
€ 39,95
€ 39,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 51,50
Meest
verkocht
(1)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 19,50

Optimaal scheren met de Scheermonnik

Het liefst houd je je baard zo vol als mogelijk. Toch ontkom je zelfs met de volste baard niet aan scheren en heb je de hulp van Scheermonnik nodig. Dit Nederlandse merk biedt jou scheerproducten van de allerhoogste kwaliteit. Dat doet het bijvoorbeeld met artisan zepen. Wil een man er zeker van zijn dat zijn baard er altijd mooi en strak uit blijft zien? Dan zijn deze producten in ieder geval belangrijk om te gebruiken.

Welke scheerzeep gebruik je?

Wanneer je kijkt naar het assortiment van Scheermonnik, dan zie je daarin wel heel veel soorten scheerzeep. Het is daarom van belang om te bepalen welke soort het best past bij jouw baard en jouw look. Het grote verschil zit hem echter in de ingrediënten die gebruikt zijn voor de frisse geuren die de soorten scheerschuim met zich meebrengen. Dit is natuurlijk minstens zo belangrijk in je keuze.

Welke soorten raden wij aan?

Als het gaat om de soorten scheerschuim van Scheermonnik, welke raden wij dan aan? De toppers zijn in onze ogen de volgende soorten.
Scheermonnik Scheerzeep Delftse Donderslag
Scheermonnik Scheerzeep Soek

Scheermonnik Scheerzeep Delftse Donderslag

Scheermonnik Scheerzeep Delftse Donderslag is geïnspireerd op de thuisbasis van de fabrikant. Daarvoor zijn ingrediënten als amber, lavendel, mirre, vanille en andere geuren gekozen. Zo zorg je voor een glad resultaat en kan je er zeker van zijn dat je fris ruikt.

Scheermonnik Scheerzeep Soek

Heb jij een andere idee bij wat een frisse geur is? Dan is Scheermonnik Scheerzeep Soek mogelijk wat je zoekt. Geuren zoals sinaasappel, mirre en vanille zorgen voor een heel andere frisse combinatie. Dit past mogelijk alleen maar beter bij je.

Wat is het voordeel van Scheermonnik scheerzeep?

Wanneer je de scheerzeep gebruikt, dan merk je al snel dat je daar minder voor nodig hebt dan bij andere fabrikanten. Duurzaamheid is belangrijk op alle fronten. Daarom is het dus ook fijn om te weten dat de zeep van Nederlandse makelij net wat minder in gebruik vraagt. Dit betekent dus ook dat je er minder kosten aan kwijt bent, maar wel hetzelfde resultaat mag verwachten ervan.

Hoe breng ik de scheerzeep aan?

Om de scheerzeep van Scheermonnik op de best mogelijke manier aan te brengen, is het slim om gebruik te maken van de scheerkwast van de fabrikant. Het belangrijkste pluspunt hiervan is dat deze is gevuld met fiber haren. Dit is een stuk beter en vriendelijker dan het gebruik van dasharen. De scheerzeep is dus niet alleen milieuvriendelijk, de scheerkwast is ook diervriendelijk. Ook dat is een reden om het te willen gebruiken bij het scheren.

Kan ik Scheermonnik eerst uittesten?

De verschillende soorten scheerzeep van Scheermonnik zijn in verschillende verpakkingen te krijgen. Wanneer je eerst wilt testen of het wel echt zo lekker schuimt en ruikt, dan kan je kiezen voor de sampleverpakkingen. Deze zijn 15 gram groot. Dit is een goede beginhoeveelheid. Daar doe je dan al langer mee dan je denkt. Wanneer deze sample dan toch op is, kan je gemakkelijk overstappen op de verpakkingen van 75 gram.

Welk scheermes heb ik nodig?

De scheerzeep van Scheermonnik is in principe te gebruiken met elk type scheermes. Dit hangt dus sterk af van het soort baard dat je bijhoudt en de messen die je daar zelf voor gebruikt. De zeep zal in ieder geval altijd goed schuimen, waardoor je altijd een goed scheerresultaat kunt bereiken. Ongeacht het soort mes dat je daarbij gebruikt. Je zorgt dus heel gemakkelijk voor je allerscherpste look!

Hoe worden de Scheermonnik scheerzepen gemaakt?

Deze fabrikant kiest ervoor om alles op ambachtelijke wijze te vervaardigen. Dat maakt het juist ook van zulke hoge kwaliteit. Alles wat op ambachtelijke wijze wordt gemaakt, vraagt immers om de nodige aandacht.

Zijn alle ingrediënten natuurlijk?

Scheermonnik heeft een certificering op alle scheerzepen in het assortiment gekregen. Dat betekent dus dat je er absoluut zeker van kunt zijn dat de claim juist is. Alle middelen worden ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten als de basis ervan.