Suavecito Matte Pomade

Matte Pomade - Suavecito

€17,95 
Altijd op voorraad

Wellicht ook interessant:

Matte Pomade - Suavecito

Suavecito Matte Pomade is het nieuwe paradepaardje van Suavecito. De matte pomade geeft een stevige hold en een volledige matte afwerking, maar zorgt er ook voor dat je haar zijn natuurlijke look behoudt. De pommade is op waterbasis en daarom weer erg makkelijk uit te wassen. De geur van de pomade, die ken je al van de suavecito original en suavecito firm hold, super!

En zoals met al onze pommades, koop 2 potjes Matte Pomade en je krijgt 5% korting, koop je er 4 dan krijg je 10% korting! Je kunt boven in het scherm kiezen tussen 113 gram of de XXL versie van 907 gram (meeste waar voor je centen).

We horen graag wat je van de Matte Pomade vindt. Get it Hombre!

Andere producten in deze categorie

Reviews over Matte Pomade - Suavecito

- Suavecito matte pomade

5 5

Aangezien ik fijn haar heb, werkt alleen mat producten het beste voor mij.
Na teddy boy matte(beetje shine) en shiner gold matte pomade (heb ze beide nog staan) deze suavecito aangeschaft. Wederom geen spijt. Werkt prima, fijne geur en smeert goed uit en wast makkelijk uit. Dit omdat het een waterbasis pomade is.
Ik vind deze pomade hetzelfde als de shiner matte. Beide topproducten en verder een topwinkel!

- Feestje in je haar

5 5

Ik ging laatst naar de barberschool in Amsterdam en liet me daar een behoorlijk strak kapsel met undercut aanknippen. Ik voelde me weer 20. De overgetattoeerde leraar barbier raadde me de cement clay van Layrite aan voor mijn dikke haar dus die heb ik braaf besteld bij mijnbaard.nl. Goed spul, sterk! Maarrrr...brr...wee. French vanilla als ijshoorntje in je haar de hele dag gaat tegenstaan. Dus Sebastiaan gebeld voor advies. De suavecito matte pomade zou beter passen. En ja. Bingo. Betere verwerking qua product in je haar en nu wel een hemels geurtje. Volgende keer de firme hold, want wil iets meer shine. Maar prima advies en volgende dag kon ik al fijn smeren. Thanks Sebastiaan.

- Suavecito Matte Pomade

5 5

Juist weer een bestelling gedaan. De Matte Pomade is een top product! en ook de Service hier.

Vr Gr
Dario

- Suavecito Matte pomade

5 5

Tot dusver voor mij de beste pomade wat betreft echte matte natuurlijke look en holding (in droog prestyled haar), verwerking in het haar en last but least..de heerlijke Geur! Weliswaar iets minder uitgesproken dan bij de klassieke firm hold.. Kortom een veelzijdig topproduct voor alle haartypesoorten en stijlen. Bravo Suavecito!

- Suavecito Matte Pomade

5 5

Normaal niet zo van de reviews. Mij teveel gedoe. Echter voor de Suavecito Matte Pomade een uitzondering. Goed spul.
Al meerdere matte Clay's en Pomades gebruikt. Op zich oke, maar wil 's ochtends niet teveel gedoe. Was al fan van Suavecito Pomade, de matte versie dus ook top. Hele dag goede hold en matte look.
Uiteraard weer netjes geregeld door Mijn Baard!

Schrijf een review