Creature From The Black Lagoon Pomade Matte

Creature From The Black Lagoon Pomade Matte

€19,95 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

Dapper Dan Matt Clay pomade
€15,89 
Houten Kam Damn Good Soap
€14,95 
Dutchbeards Driftwood baardolie
€24,95 

Creature From The Black Lagoon leek de perfecte keuze voor deze Matte Pomade omdat hij moeiteloos door het water glijdt op dezelfde manier als dit product je een moeiteloze stijl zal geven.

Inhoud: 113 gram

Quantity discount

Lees reviews Schrijf een review

Creature From The Black Lagoon Pomade Matte

Creature From The Black Lagoon leek de perfecte keuze voor deze Matte Pomade omdat hij moeiteloos door het water glijdt op dezelfde manier als dit product je een moeiteloze stijl zal geven - plus ze hebben allebei een iconische groene look. Het is lichtgewicht pommade, gemakkelijk om mee te werken en het houdt je haar de hele dag in model. Het is wederom een fantastische collectible dus op=op!

De matte pomade geeft een medium hold en een volledige matte afwerking, maar zorgt er ook voor dat je haar zijn natuurlijke look behoudt. De pommade is op waterbasis en daarom weer erg makkelijk uit te wassen. De pommade heeft de al zo bekende maar heerlijke Suavecito geur

Gebruik: Voor een echte matte look breng je de pommade aan op droog haar. Wrijf een kleine hoeveelheid product tussen de handen om het product op te warmen. Verdeel het product gelijkmatig van wortel tot punt. Stijl zoals gewenst.

Andere producten in deze categorie

Uppercut Deluxe Feather weight 210 grams
€44,95 
Reuzel Matte Styling Paste
€15,95 
Uppercut Deluxe Matt Pomade 300 grams
€44,95 
Reuzel Fiber Pomade Hog
€34,95 
Hairgum Matt Pomade
€15,90 
Morgans Matt Paste
€12,85 
Schrijf een review