Reuzel extreme Hold Matte Pig

Reuzel Extreme Hold Matte

€18,89 
Op voorraad
30

Wellicht ook interessant:

Reuzel Extreme Hold Matte Pomade is beschikbaar in 3 potjes:
- Extreme Matte piglet (35 gram)
- Extreme Matte Pig (113 gram)
- Extreme Matte Hog (340 gram)

Quantity discount

Lees reviews Schrijf een review

Reuzel Extreme Hold Matte

De Reuzel Extreme Hold Matte pomade is gelanceerd in de lijn van de andere matte pommades van Reuzel, de Fiber en de Clay pomade. Deze Extreme Hold Matte Pomade is de sterkste van de drie en geeft een matte finish. De Pomade is gemakkelijk te re-stylen gedurende de dag en geeft je die gewenste messy look, alsof je niets in je haar hebt. Extreme Hold Matte geeft veel volume aan je haar en deze pommade is op waterbasis, dus gemakkelijk uit te wassen. Je kunt boven in het scherm kiezen voor de Piglet (35 gram), Pig (113 gram) of Hog (340 gram - meeste pommade voor je geld).

De Extreme Hold Matte is niet zo sterk als de Layrite Cement. De pommade is ook wat crèmiger en minder klei-achtig. De geur is echt super! Beetje zoals de Reuzel Pink, maar dan anders :)

Let op, je hoeft niet veel pommade te gebruiken voor het gewenste resultaat. Zorg dat je haar goed droog is en verwerk het dan in je haar.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Reuzel Extreme Hold Matte

- In één woord: Perfect!

5 5

Doet precies dat wat je er van verwacht: een goede hold de hele dag door met een mooie matte finish. Ik had hiervoor altijd de Reuzel Red, maar die hield mijn dikke haar niet de hele dag in model. Ik dacht ook dat ik van een glans finish hield, maar nu ik deze matte heb wil ik niet meer anders. Perfect!

De service van mijnbaard is ook perfect! Bestelling wordt altijd dezelfde dag verzonden, de volgende dag netjes in de brievenbus. Meer dan tevreden, mijn Reuzel bestel ik standaard bij mijnbaard.nl!

- Reuzel Extreme Hold Matte

1 5

Allereerst ben ik tevreden met de service van Mijnbaard! Ik heb ook alle reuzel varkentjes geprobeerd, maar deze is niet des Reuzels helaas. Ik heb het als alternatief voor Layrite cement clay aangeschaft. Het ruikt inderdaad prima, het smeert ook goed maar is vettig en ziet er ook zo uit ( op schoon geföhnd haar). Je zou verwachte dat het een matte look zal geven. De hold op dik haar is ook niet goed. Het is meer een crème dan dat het je haar in model zal houden. Voor mij is het een tegenvaller.

- Reuzel grey

5 5

Heb ze nu allemaal gehad en dit is de beste van de Reuzel familie.
Goed smeerbaar, perfecte hold en een nog perfectere geur!
Heb ook verschillende andere merken geprobeerd maar dit is een blijvertje.

- Reuzel Extreme Hold Matte, geweldig spul!

5 5

Gelijk besteld toen jullie het binnen hadden en het is heerlijk spul om in je haar te smeren, m'n haar blijft goed zitten (heb vrij dik haar) het ziet er natuurlijker uit in je haar. Layrite cement is dikker en voel je meer zitten.
Weet nog niet wat ik fijner vind, voor het aanbrengen vind ik de reuzel fijner in ieder geval.
En de geur, oooo ik heb het geeneens over de geur gehad, HEERLIJK!!!!

Schrijf een review