Mr Dutchman Slimme Sjeper

Slimme Sjeper

Mr Dutchman heeft niet stil gezeten deze zomer. De mannen hebben een nieuwe pommade ontwikkeld! De Slimme Sjeper is een shaper die tegelijkertijd dienst doet als kneedpasta. Gebruik de Slimme Sjeper 1 keer en je bent verslaafd voor het leven. Waarom werkt deze Slimme Sjeper zo goed? Dun, dik, kort, lang, krullend of sluik, deze pommade werkt op op elk type haar. Het werkt perfect, zonder dat je het idee hebt dat er een zwaar product in je haar zit.

Tot zover de omschrijving zoals Mr Dutchman hem graag ziet. In onze optiek is het niet echt een kneedpasta, maar een crèmige clay pomade die makkelijk in je haar te verwerken is met een lichte tot medium hold. De geur is het beste te omschrijven als een old school barber geur. De Slimme Sjeper is makkelijk uit je haar te wassen.

Gebruik op vochtig of droog haar. Hoe droger je haar, hoe meer hold je hebt. Voor in model brengen en structuur.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Slimme Sjeper

- Slimme Sjeper = heerlijke shaper!

5 5

Ik ben wel fan van Mr Dutchman, maar je weet nooit wat je kunt verwachten van een nieuw product, maar ik heb vertrouwen in hun kunde. En ik ben niet teleurgesteld. De Slimme Sjeper is een zachte clay pomade, met een heerlijke, lichte barbershop geur. de Sjeper is makkelijk in je haar te verwerken en geeft een lichte/medium hold. Ik ben aangenaam verrrast.
Thanks Mijnbaard en thanks Mr Dutchman!

Schrijf een review