Modern Pirate Heavy Hold Pomade

Modern Pirate Heavy Hold Pomade

€16,95 
Op voorraad
3

Wellicht ook interessant:

Modern Pirate Superior Pomade
€16,95 
Woody Deluxe baardset
€79,95 
Beyer's Oil Beard Oil Eisenkraut
€24,95 

Modern Pirate Heavy Hold Pomade

Geïnspireerd door Australische barbier-, tattoo- en surfculturen en de mensen om hen heen, Modern Pirate neemt een eigen stijl en expressie in door deze Australische haarverzorgings- en lifestyleproducten van hoge kwaliteit te maken. Deze Modern Pirate Heavy Hold Hair Pomade zal de meeste haarstijlen stevig op zijn plaats houden en zorgen voor een sterke, langdurige hold. De toegevoegde granaatappelzaad en vitamine E zorgen voor de gezondheid van de hoofdhuid en het haar. De pommade heeft een licht zoete bloemige geur.

Hold: Strong / Heavy
Shine: Medium

Gebruik: Wrijf de pommade tussen je handen en breng het aan in je haar. Gebruik voor een lichtere hold een kleine hoeveelheid pommade op vochtig haar. Strakkere kapsels met een zwaardere hold kunnen worden bereikt met een royale hoeveelheid pommade op droog haar. De pommade is op waterbasis dus wast makkelijk uit.

Op basis van water - Niet-irriterend - Niet-vettig - Gemakkelijk uitspoelen - Niet getest op dieren - Sulfaatvrij - Veganvriendelijk

Andere producten in deze categorie

Mediceuticals Versatile Styling Foam
€19,50 
Mr Dutchman Slimme Sjeper
€17,95 
Layrite Natural Matte Cream pomade
€20,95 
Pomade water-based rock hard - Schmiere
€16,49 
Acca Kappa Gel Wax 100ml
€20,95 
Prospectors Diamond Pomade Small
€13,95 

Reviews over Modern Pirate Heavy Hold Pomade

- Modern pirates my first

5 5

Ik kon het bijna niet geloven om deze sublieme pommade te zien op de site, 3 jaar geleden heb ik deze leren kennen bij mijn barbier barbier in Thailand. Modern pirates heeft het allemaal; de geur, de hold, de shine als je deze pommade koopt zul je het niet beklagen thx mijn baard eindelijk in europa verkrijgbaar.

Schrijf een review