HEY JOE! Genuine Hair Pomade Strong

HEY JOE! Genuine Hair Pomade

€14,89 
Op voorraad
5

Wellicht ook interessant:

Hey Joe! Pomade is beschikbaar in 3 verschillende versies (100 ml). Geweldige pommades uit Spanje met lekkere zoete geuren.

Maak hiernaast je keuze uit:
- Strong Pomade
- Super Strong Pomade
- Matt Pomade
- Black Deluxe Pomade

Quantity discount

Lees reviews Schrijf een review

HEY JOE! Genuine Hair Pomade

Hey Joe! Super Strong Pomade is een pommade op waterbasis met een hoge hold en een Medium shine. De Super Strong Pomade van Hey joe! heeft een geweldige zoete geur van watermeloen en heeft een vel blauwe kleur.
Ben je op zoek naar een goed ruikende Pomade met een hoge Hold, dan is dit een geschikte keus voor jou. De Super Strong Pomade is op water-basis en daardoor gemakkelijk in je haar te verwerken en weer uit te wassen. De pommade wordt niet hard in je haar en geeft je een hold die redelijk flexibel is. Breng je de Pomade aan op droog haar, dan zal deze een Medium glans geven aan jouw haren. Ben je op zoek naar meer glans, breng hem dan aan in vochtig haar (geeft wel wat minder hold dan).

Hey Joe! Strong Pomade is een pommade op met een medium hold en een medium shine. De Strong Pomade heeft een heerlijke zoete geur en een groene kleur.
De Pomade is op water-basis en daardoor gemakkelijk in je haar te verdelen en uit te wassen. Hij wordt niet hard in je haar en geeft een medium hold die redelijk flexibel is. Breng je de Pomade aan op droog haar, dan zal deze een Medium glans geven aan jouw haren. Ben je op zoek naar meer glans, breng hem dan aan in vochtig haar.

Hey Joe! Matt Pomade is ook een pommade op waterbasis met een matte look en geeft een medium hold aan je haar. De Matte Pomade van Hey joe! heeft een iets mindere zoete geur als de strong hold en super strong hold Pomade en is wit van kleur.

Hey Joe! Black Deluxe Pomade is een pommade die grijs haar donkerder maakt. Dankzij de combinatie van kleurstoffen verwerkt in de formule, helpt de Black Deluxe Pomade gedeeltelijk om grijs haar donkerder te maken en laat het je haar er echt jong en prachtig uitzien. Op zwart of donker haar versterkt Black Deluxe de natuurlijke tint van je haar en geeft het een mooie glans en een hoge hold. De Black Deluxe pomade is op waterbasis, dus makkelijk uit te wassen. Het verdonkerende effect van de pommade was je ook direct hiermee uit.

Andere producten in deze categorie

Reviews over HEY JOE! Genuine Hair Pomade

- Niet mijn favoriet

2 5

Hoewel de pomade echt heerlijk ruikt, raad ik hem niet aan. Er staat in de beschrijving dat je haar niet hard wordt, maar dat viel toch vies tegen. Op zowel droog als vochtig haar was de pomade onprettig. Als je echter op zoek bent naar iets wat tegen een stoot kan, of je doet aan extreme sport maar wilt stoer geen helm dragen, dan is dit je ding.

Schrijf een review