Dapper Dan Deluxe Pomade

Dapper Dan (3 opties)

€15,89 
Op voorraad
16

Wellicht ook interessant:

Dapper Dan (3 opties)

Dapper Dan Pomade, top pommade van Engelse bodem. Opgericht in 2011 en direct een succes vanwege de top kwaliteit pommades. Ze zijn begonnen met de Matt paste en toen deze direct aansloeg, hebben ze nog 2 varianten op de markt gebracht; Matt Clay en de Deluxe Pomade.

Dapper Dan Heavy Hold Pomade:
De Heavy Hold pomade is een zogenaamde Hybride pomade. Het heeft de karakteristieken van een pommade op oliebasis (hoge hold en blijft lang zitten) en die van een waterbasis pommade (met water uit te wassen; wel wat lastiger dan een echte waterbasis pommade, maar het lukt wel).
- Strong hold
- Medium Shine
- Geur van drop & vanille
- Hybride pommade

Dapper Dan Matt Paste pomade:
De Matt Paste is het vlaggenschip van Dapper Dan. Deze pommade geeft een Strong hold en een Low shine. Heerlijk ouderwets geurtje (lekkerste geur van de drie pomades) en de pomade is makkelijk uit je haar te wassen.
- Strong Hold
- Low Shine
- Ouderwets geurtje
- Perfect voor een kuif, scheiding of rommelig haar.

Gebruik van de Matt paste:
Neem een kleine hoeveelheid Dapper Dan Matt Paste in je handpalmen en breng het product gelijkmatig aan in je haar. Voor de sterkste hold aanbrengen op droog haar.

Dapper Dan Matt Clay pomade:
De Matt Clay is zacht en makkelijk in je haar aan te brengen. De pomade is op waterbasis en is dus makkelijk uit je haar te wassen. Er zit een lekkere zachte aardbei achtige geur aan.
- Strong Hold
- Goede matte afwerking
- Op waterbasis
- Zachte aardbei geur

Gebruik van de Matt Clay:
Breng het aan in droog of handdoek droog haar voor structuur en een matte finish. Je hebt maar weinig Clay nodig. Breng iets meer aan voor een betere/sterkere hold.

Dapper Dan Deluxe Pomade:
De Deluxe pomade is op waterbasis en heeft een medium hold en medium shine. Deluxe Pomade is veelzijdig en kan worden aangepast aan de door jou gekozen stijl. Gebruik een kleine hoeveelheid op droog haar voor een natuurlijke glans, of gebruik meer voor die authentieke jaren 1930 look. De pomade is gedurende de dag te restylen en wij vinden het een sterke sinaasappel geur hebben.
- Perfect voor een natuurlijke of strakke look
- Medium Hold
- Medium Shine
- Op waterbasis
- Sinaasappel geur

Gebruik van de Dapper Dan pomade
Neem een kleine hoeveelheid Dapper Dan Deluxe Pomade in je handpalmen en breng het product aan in droog haar voor glans en textuur. Voor een strakke authentieke look aanbrengen op vochtig tot nat haar.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Dapper Dan (3 opties)

- Zeer goede pomade

5 5

Sterke hold, maar maakt je haar niet zo muurvast dat het lijkt dat je een helm op hebt. Je kan gewoon je haar nog goed in model brengen. Daarnaast ruikt die ook nog een dikke prima!

- dapper dan deluxe pomade

5 5

hallo,
Ik heb dit product (merk) leren kennen via de film ´´O Brother, Where Art Thou´``met george clooney.
ik gebruikte zelf eerst brylcreem (redelijk vettig), maar sinds ik dit product leren kennen heb weet ik wat te kopen.
Het is zeer gemakkelijk aantebrengen, en ruikt inderdaad zeer goed.
je kan uren na het aanbrengen, je haar nog steeds terug in vorm brengen.
Ook ik ben zeer tevreden over de service van ´mijn baard` site.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je pakket verzending.

- Matt paste

3 5

Zeer lekkere geur, je haar wordt er niet vettig van.
Maar.. ik vind te weinig hold. Ik moet zeer veel gebruiken en dan nog valt mn haar terug naar voren, je moet echt de haardroger gebruiken met deze paste. Voor de rest is hij goed maar ik denk niet dat ik hem nog eens zal bestellen. ik wissel graag af.

- Matte clay

5 5

Snelle bezorging
Old-skool barbershop geurtje
Stevige hold matte finish,zeer tevreden van
Ik vind hem persoonlijk beter dan de suavecito

- Dapper Dan matt paste

5 5

Als eerste supersnelle levering, daar hou ik zo van!! En ipv dat ik het moest ophalen werd het als verassing toch naar mijn woonadres gestuurd. Super service!

Nu het product: geur is zeer aangenaam. Mijn 10-jarige vriend zijn haar wil hier zo goed van in model zitten en blijft ook super in model. Stiekem bij peutervriendje proberen en ja hoor, ook zijn woeste krullende haartjes blijven eindelijk prima zitten. Ik ben om en bestel deze zeker weten nog een x.

Mijn baard, bedankt!!!

- dapperdan de luxe

5 5

bestelling/levering perfect,kort en bondige berichtgeving verloop bestellling.
1e keer een pomade gebruikt en bevalt prima,voor herhaling vatbaar.

- Dapper Dan Deluxe Pomade

5 5

Tot voor kort zweerde ik trouw aan mijn favoriete pommade, maar toen ik zag dat er een Dapper Dan bestond moést ik deze toch eens uitproberen.

Gisteren mijn doosje in ontvangst mogen nemen.
Het eerste wat me opviel bij het openen van het blikje was de sterke, zoete sinaasappel/citrus-geur die me tegemoet kwam
[Ulysses Everett McGill]I like the smell of my hair treatment; the pleasing odor is half the point.

Het aanbrengen en in model brengen van mijn haar ging zeer vlot, zoals je mag verwachten van een kwaliteitsproduct.

Zelfs met de stormwinden van vandaag (met als extra bonus een verfrissende plensbui), na een stevige fietstocht + treintje-trammetje-busje en het laatste stuk te voet op het werk aangekomen met mijn glanzende haar nog mooi in de plooi.

Ik ben overtuigd, vanaf nu kan geldt deze quote voor mij :
[Ulysses Everett McGill]Well, I don't want [de naam van het merk dat je vroeger gebruikte, of dat iemand je probeert aan te raden], goddamn it! I'm a Dapper Dan man!

- Dapper Dan Deluxe Pomade

4 5

Deze heerlijk ruikende pomade biedt uitstekende hold en een medium shine. Zorg er voor dat je haar droog is. Hoe droger je haar hoe beter de hold. Verdeel een goede hoeveelheid over beide handen en breng gelijkmatig aan over het haar. Je merkt meteen dat de pomade het haar verstevigd. Daarna met kam of borstel in model brengen. Kortom een hele fijne pomade!!!

Schrijf een review