Corleone Sticky STuff strong hold pomade

Corleone Sticky Stuff

Sticky Stuff van Corleone Barberstuff is de ultieme pommade die je haar perfect in vorm houdt. De Sticky Stuff pomade is geschikt voor een breed scala aan kapsels, zoals slick back of kuif met een gepolijste look.

Unieke formule die door de eigenaren van de New York Barbershop is ontworpen. De Sticky Stuff spoelt gemakkelijk uit en laat geen resten in je haar achter en geeft een heerlijke frisse geur.

Niet te hard, niet te zacht ... precies goed!

Andere producten in deze categorie

Reviews over Corleone Sticky Stuff

- Corleone Sticky Stuff

3 5

Ruikt heerlijk. Wel "first time right" spul en na aanbrengen vooral afblijven...wat mij betreft. Als je later op de dag door je haar gaat of je date. Is je model gezien en wordt het pluizig en droog qua aanblik.
Ik gebruik nu Layrite, dit doet hetzelfde, maar is een stuk vergeeflijker wat dat betreft.
NB: Na een potje Corleone gebruikt te hebben, kon ik de overige potjes Sticky Stuff zonder probleem retourneren.

- Goede mix tussen hold en glans

5 5

De Corleone Sticky Stuff van New York Barbershop is een echte aanrader. Voor mij persoonlijk een goede balans tussen glans en een goede hold. Doordat het op waterbasis gemaakt is, kan je het goed 'restylen', wordt het haar niet te hard en makkelijk uitwasbaar. Tot op heden geen betere pomade gevonden!

- Eerste maal ik een pommade

5 5

Eerste maal ik een pommade gebruik, jarenlang mijn haar op 3mm gehouden... De geur is heerlijk, blijft snel in model en het is wateroplosbaar, dus geen probleem om snel uit te wassen. Kortom een top product, levering was ook zeer snel en zonder probleem. Nice job fam!

Schrijf een review