Reuzel Clay matte pomade pig

Clay Matte Pomade - Reuzel

€17,95
Op voorraad
10

Wellicht ook interessant:

Reuzel Clay Matte Pomade is beschikbaar in de volgende 3 variaties:

- Clay Matte Piglet (35 gram)
- Clay Matte Pig (113 gram)
- Clay Matte Hog (340 gram)

Quantity discount

Lees reviews Schrijf een review

Clay Matte Pomade - Reuzel

Reuzel Clay matte pomade geeft een tastbare, flexibele hold met een matte finish. Deze pommade is perfect voor het stylen van je haar in bijna elke style die je kunt verzinnen. Je kunt deze Clay Matte pomade het beste gebruiken om textuur te benadrukken, en is vooral geschikt voor korte kapsels.

De pomade is ook uitermate geschikt voor actieve mannen. Je haar blijft gegarandeerd goed zitten na een flinke zweetbeurt (werk, sport of tussen de lakens..).

Andere producten in deze categorie

Shiner Gold pommade met heavy hold
€15,95
Dapper Dan Matt Clay pomade
€15,99
Dapper Dan Matt Paste pomade
€15,99
Reuzel Fiber Pomade Hog
€34,95
Murray's Edgewax Extreme Hold
€9,95
Hairgum gummy pomade
€8,50

Reviews over Clay Matte Pomade - Reuzel

- Reuzel clay matte pomade

2 5

Ben op zoek naar een clay die genoeg hold heeft om zonder ander stylingproduct te gebruiken. Helaas lukt dit met de clay van reuzel niet. Mijn haar bleef niet zitten en zakte naar de zijkant weg. Het lukte me minder goed mijn korte zijkanten onder controle te krijgen. Het is wel lekker zacht en gaat makkelijk in m'n haar. In vergelijking met de clay van Mr Natty heeft deze voor mij ( 10 cm dun en fijn haar bovenop ) duidelijk minder hold. De geur is minachting. Eerst was deze wat overheersend maar dit was na een tijdje minder nadrukkelijk aanwezig.
De service, het mailberichten dat m'n bestelling onderweg was en de supersnelle levering van Mijn Baard waren wel perfect.

Schrijf een review