Blumaan Smooth styling meraki

Blumaan Smooth

Original by Blumaan Styling Meraki Smooth is een speciale variant van de gewone Blumaan Styling Meraki van het bekende YouTube kanaal Blumaan. Deze lichtgewicht pomade zorgt voor een hold die de hele dag in je haar blijft zitten, met een heel natuurlijke look. De Blumaan Smooth is niet vettig en geeft een matte finish aan je haar. In tegenstelling tot de Original Blumaan is deze pomade soepeler aan te brengen en trekt het minder aan je haren.

Het unieke van dit product is dat het zowel een pre-styling als post-styling product is. Er zitten namelijk ingrediënten in die je haar beschermen tegen hitte. Daardoor kan je het prima gebruiken in nat haar om vervolgens je haar droog te föhnen. Dat zorgt voor extra veel volume in je haar. Hierna kun je nog een beetje voor de daadwerkelijke styling gebruiken. Op die manier zorgt de Blumaan ook voor de hoogste hold. De pomade heeft een subtiele geur van mint en bevat uiteraard geen sulfaten of parabenen.

Gebruik van de Blumaan Smooth
Wrijf een beetje Blumaan Smooth tussen je handpalmen en breng het aan in handdoek droog haar wanneer je extra volume in je haar wilt föhnen. Daarna kan je nog wat Blumaan Smooth aanbrengen voor een extra hoge hold.

Andere producten in deze categorie

Matt Clay van Uppercut Deluxe
€17,95
Hairgum water pomade
€8,50
Blumaan Smooth styling meraki
€19,95
High Life Voodoo island pomade
€13,95
Reuzel Red Piglet
€7,95
Suavecito Matte Pomade
€17,95
Schrijf een review