Beardbrand Temple Smoke Sea Salt Spray

Sea Salt Spray - Gold Line

€22,50 

Beardbrand Gold Line Sea Salt Spray (100 ml) is beschikbaar in de volgende 3 geuren:

- Temple Smoke Sea Salt Spray
- Old Money Sea Salt Spray NIET MEER LEVERBAAR
- Four Vices Sea Salt Spray NIET MEER LEVERBAAR

Quantity discount

Lees reviews Schrijf een review

Sea Salt Spray - Gold Line

Je hebt de hele dag lekker in je strandstoel gehangen en met je baard lopen shinen en je haar zit helemaal geweldig door dit dagje strand. Met de Beardbrand Sea Salt Spray kun je dit dagje strand dagelijks in je haar toveren! De Sea Salt Spray bevat kaolinietklei om het zand van strandzand na te bootsen. Met de Sea Salt Spray krijg je het volume in je haar dat je krijgt van het zoute zeewater en Beardbrand voegt daar dan nog een snufje hold en extra textuur aan toe. De Sea Salt Spray is ook beschikbaar in de Silver Line geuren.

Net als zand in de oceaan, zal de kaolinietklei zich afscheiden en zich op de bodem van de fles nestelen - schud de fles daarom goed voor gebruik en spuit royaal op ruime afstand van je haar. Je kunt nu mbv een föhn en kam je haar in de gewenste beach look toveren.

Temple Smoke Sea Salt Spray:
Temple Smoke verwijst de geurnoot die de boventoon voert, Argarwood. Dit is een diepe, warme muskus geur met een aardse toon. Agarwood wordt geproduceerd dor het verbranden van de donkere, aromatische hars, dat gevormd wordt binnen de Aqularia boom. Deze hars dient als een beschermende laag tegen schimmels. Hierdoor ontstaat een sensuele en therapeutische olie die ook veel gebruikt worden in tempelceremonies. Aanvullende geurnoten zijn eikenmos en rijke, zoete sandelhout.

Four Vices beard Sea Salt Spray::
Four Vices is zorgvuldig samengesteld uit 4 unieke geuren; tabak, koffie, hop en hennep om de perfecte mix van mannelijkheid te creëren. De aardse tonen van koffie en tabak gaan perfect samen met de bittere bloemige noten van de cannabis en hop.
De vier geselecteerde essentiële oliën zijn zeer overweldigend op zichzelf, daarom heeft Beardbrand de geur mild, en persoonlijk gehouden. Four Vices is een subtiele geur.

Old Money beard Sea Salt Spray::
Old Money Sea salt spray heeft geurnoten van eik, bourbon, zwarte peper, en amber. Dit resulteert in een rijke en complexe geur die zich steeds verder ontwikkelt naarmate de dag vordert, en is de sterkste geur mix van de drie Gold Collection sprays. Het is een geur dat is omgeven door rijke mahonie, je favoriete versleten leren stoel, een glas whisky en een sigaar. Dus ga voor de Old Money olie, je haar zal je bedanken!

Ingrediënten van de Sea Salt Spray:
Water (Aqua), Magnesium Sulfate (Sea Salt), Fragrance, Magnesium Chloride, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Powder, Kaolinite (White Clay), Glycerin, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Sodium Benzoate, Citric Acid, and Potassium Sorbate

Andere producten in deze categorie

Schrijf een review