€ 17,00
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 12,95
Onze
Favorieten
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 15,95
SALE!
€ 29,95
€ 24,95
(1)
€ 18,95
Onze
Favorieten
€ 19,95
€ 15,95
(2)
€ 15,95
€ 14,95
€ 18,95
€ 29,95
€ 8,95
€ 8,95
(1)
€ 8,95
€ 8,95
€ 8,95
€ 8,95
€ 8,95
€ 8,95
€ 44,95
€ 29,95
€ 29,95
€ 29,95
(3)
€ 29,95

Waarom moet je Pan Drwal eens proberen?

Pan Drwal klinkt misschien niet direct als een bekend merk voor baardverzorgingsproducten. Daar laat de echte baardman zich echter natuurlijk niet door leiden. Veel belangrijker is het dat de producten goed zijn voor je baard. Juist dat aspect zit wel goed bij dit Poolse merk. Daarom is het zeker ook interessant om eens te bekijken wat je allemaal in het assortiment kunt vinden.

Welke producten gebruik je?

De producten van Pan Drwal zijn zowel voor je baard als voor je hoofdhaar geschikt. Dat is ook niet zo vreemd, want met baarden en flinke kapsels kunnen de Polen goed overweg. Daarom is de baardolie van deze fabrikant net zo interessant als bijvoorbeeld de pomade. Wanneer je in één keer wilt zorgen dat je alles goed op orde hebt voor je de deur uit gaat, dan heb je alles op je badkamerplank staan.

Onze favoriete producten

Natuurlijk hebben wij bij MijnBaard onze eigen favorieten. Die willen we dan ook graag met je delen. Daarom willen we je graag aan deze toppers voorstellen.
Pan Drwal Bulleit Bourbon Beard Shampoo
Pan Drwal Premium Beard Oil
Pan Drwal Butter Pomade

Pan Drwal Bulleit Bourbon Beard Shampoo

Vaak wordt er aandacht besteed aan het verzorgen en stylen van je baard, maar het reinigen is natuurlijk minstens zo belangrijk. Dat de Pan Drwal Bourbon Beard Shampoo ook nog eens heel lekker ruikt, is daarin dan een fijne extra.

Pan Drwal Premium Beard Oil

Pan Drwal Premium Beard Oil doet alles wat het moet doen. Het hydrateert de baard. Ook zorgt het dat je je model kan behouden. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je er de structuur van je baardharen mee kan herstellen. Precies wat je nodig hebt.

Pan Drwal Butter Pomade

Bij een goede baard hoort een nog beter kapsel. En voor het beste kapsel heb je een pomade van barberkwaliteit nodig. Daar komt de Pan Drwal Butter Pomade dan ook om de hoek krijgen. Zo kan je je kapsel in elk gewenst model krijgen, met een fantastische geur.

Wat voor ingrediënten vind je in Pan Drwal producten?

Het hangt natuurlijk sterk af van het soort product dat je gebruikt. Dat neemt niet weg dat de natuurlijke ingrediënten altijd de boventoon voeren. Het verschil zit hem vooral in de geuren. Gebruik je bijvoorbeeld de Bulleit Bourbon Beard Oil, dan kom je veel ingrediënten tegen die niet geheel toevallig ook in je favoriete bourbon terug te vinden zijn. Dat ruikt natuurlijk alvast goed.

Wat zijn de verschillen tussen de oliën?

Pan Drwal heeft verschillende soorten baardoliën in de line-up. Het zijn er tientallen, waardoor je al snel verdwaald in de mogelijkheden. Maar wat zijn de verschillen tussen deze mogelijkheden nu eigenlijk precies? Eigenlijk is dat heel simpel. Doordat de line-up zo breed en divers is, kan je altijd je favoriete geur eruit halen. Zo verzorg je je baard dus niet alleen perfect, je ruikt ook nog eens op je allerbest.

Heeft Pan Drwal nog meer producten te bieden?

Pan Drwal heeft heel veel soorten producten voor baard en haar te bieden. Dat houdt niet op bij de baardolie en de baardshampoo. Ook shampoo voor je haar en balsem voor je baard zijn onder andere te krijgen. Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook eau de cologne vinden en is er ook de nodige douchegel in de line-up opgenomen. Zo kan je dus heel gemakkelijk je gehele lichaam ermee verzorgen.

Hoe ontdek ik mijn favoriete geur?

Dit kan je het beste doen door gewoon de diverse mogelijkheden eens uit te proberen. Bedenk je wel dat je lekker lang doet met de middelen van Pan Drwal, dus neem er wel de tijd voor.

Kan ik de producten combineren?

Het is inderdaad goed mogelijk om de verschillende producten met elkaar te combineren. Wel is het aan te raden om bijvoorbeeld de shampoo en olie uit dezelfde lijn bij elkaar te gebruiken zodat je de geuren op elkaar kan afstemmen.

is Pan Drwal gemakkelijk te gebruiken?

Ja, over het algemeen heb je niets anders nodig dan je handen om het op je huid of in je baard en haar te smeren. Dat kan je heel gemakkelijk doen en je hebt er niet veel van nodig om het best mogelijke model te verzorgen.