The Beard Buddy voor een perfecte baard

The Beard Buddy

€14,95 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

MijnBaard Woody Citrus beard care set
€49,95 
kleine perenhouten baardborstel
€9,95 

The Beard Buddy

The Beard Buddy is nieuw bij MijnBaard en een revolutionair ontwerp al zeggen we het zelf. Nooit meer gehannes om je baard mooi te shapen en stylen. Met The Beard Buddy krijg je altijd de perfecte lijn in je baard. The Beard Buddy is exclusief verkrijgbaar bij MijnBaard.

Hoe werkt The Beard Buddy?

Kort Gezichtshaar
Voor korte gezichtshaar, raden wij u aan The Beard Buddy met een scheermes of baardschaartje te gebruiken. Je kunt de contouren-rand gebruiken voor strakke lijnen en styling.
Lange Gezichtbeharing
Stijl van uw lange, luxe gezichtshaar naar wens met The Beard Buddy! Begin door het uitvoeren van tondeuse over de randen om het haar vorm te geven en vervolgens de follow-up met een gladde scheerbeurt bij de bovenste lijn met deze unieke Baard Buddy. Je kunt ook gebruik maken van de ingebouwde kam om baardolie te verspreiden en je baard te kammen!

Vormgeven van de de bovenste lijn
1. Bereid je gezicht net zoals je normaal zou doen voor een comfortabele scheerbeurt en plaats The Beard Buddy op je gezicht met de contouren kant op je wang omhoog naar het oor.
2. Gebruik de markeringen op The Beard Buddy bij je oor voor symmetrie en licht scheren met een scheermes of trimmer om de perfecte lijn te bereiken.
3. Herhaal het proces aan de andere kant van je gezicht voor een complete, bijpassende look. Heb je vragen? Bekijk onderin de pagina de demonstratie video!

Vormgeven van de halslijn
1 Begin met warm water en scheerschuim zoals je je normaal zou voorbereiden op een comfortabele scheerbeurt.
2. Met de kam kant naar boven en de hendel naar je lippen, til je je kin en schuif The Beard Buddy naar beneden tot je nek.
3. Vanaf de onderrand van The Beard Buddy, gebruik dan een scheermes of trimmer om de blootgestelde nekharen te scheren en je halslijn te perfectioneren.
4. Herhaal het proces aan de andere kant voor een complete, bijpassende look en scheer de resterende V in het midden voor een gepolijste afwerking. Heb je nog vragen? Bekijk onderin de pagina de demonstratie video!

Andere producten in deze categorie

€9,95 
Houten Display Kast
€249,99 
Dovo Neushaartrimmer Klipette
€29,50 
Mijnbaard mondkapje voorkant
€4,95 
Muhle scheerspiegel met standaard SP1
€21,95 
Baardborstel van Damn Good Soap Company
€23,95 

Reviews over The Beard Buddy

- The Beard Buddy

5 5

Ik heb hem nu al weer een paar maanden.
Het werkt geweldig bij het scheren en het stijlen van mijn baard.
Groeten: Ben Groeneweg

- Een leuk hebbeding

4 5

in het begin vond ik het redelijk moeilijk om hiermee te werken maar het wijst zichzelf uit op de duur. Vooral handig als je baardlijn niet geregeld bij houd en een beedje orde in de wildgroei wil creëren.

- Super handig!

5 5

Echt een super handig ding! Zeker als je niet teveel tijd wil verliezen met het corrigeren van je baardlijn.
Ik gebruik het alleen voor mijn wangen de hals doe ik nog steeds op gevoel/zicht.
Je kan makkelijk zelf kiezen hoe vol je de baard wil gewoon goed aandrukken en scheren maar!

- The Beard Buddy - Viking approved!

4 5

Mannen! Leg allen jullie bijlen neer, stop met het aaien van jullie epische baarden en check The Beard Buddy!
Ik heb zojuist dit stoer stuk snoeigereedschap ontvangen. Uiteraard heb ik direct de scheerbijl erbij genomen om dit op een boomerang gelijkende werktuig aan een grondige test te onderwerpen.

The Beard Buddy is gemaakt van stevige plastic en voelt degelijk aan. Geen probleem dus als je per ongeluk met je stoere bikerboots erop gaat staan. De instructies aan de binnenzijde van de verpakking zijn niet echt heel duidelijk, maar dat mag voor een echte man de pret niet drukken (gebruiksaanwijzingen zijn immers voor vrouwen).

Het scheren van de contouren op je wang is een fluitje van een cent. Puntjes van je Beard Buddy bij je oor, voorkant bij de mondhoek en hatseflats met het kapmas of de tondeuse erlangs. Kind kan de was doen! Binnen no time rechts en links een mooie gelijke vorm.

Het scheren van de neklijn vergt wat meer inspanning en oefening. Enerzijds doordat de instructies niet zo duidelijk zijn op dit gebied en ten tweede omdat je tijdens dit kwarwei niet zo heel goed in de spiegel kan zien waar je mee bezig bent. Een man zou echter geen man zijn als hij toch gewoon stug zou doorgaan met klooien totdat het klusje geklaard is. Opgeven is nooit een optie! Een minuut of 5 later dus toch de klus geklaard met een enigzins positief resultaat. Even met het mesje bijwerken (zonder Beard Buddy) en aanschouw: een stoere rechte neklijn! Zeker niet slecht voor een eerste poging!
Op internet las ik overigens trips om met een oogpotlood o.i.d. de neklijn af te tekenen langs de Beard Buddy en vervolgens deze lijn te volgen met een scheermes. Dus even de vrouw/vriendin (*niet meegeleverd*) een onweerstaanbare blik toewerpen om dit te lenen (of wachten tot MijnBaard.nl stoere mannelijke baardpotloden in het assortiment heeft).

---------------------------------------------------------------------------------

Conclusie:

Het scheren en modelleren van je harige trots wordt er met The Beard Buddy zeker makkelijker op!
Het scheren van de neklijn vergt wat oefening, maar mét Beard Buddy is het absoluut beter te doen dan zonder.
De ervaring zal waarschijnlijk alleen maar beter worden nadat je er wat handigheid in krijgt.

- Niet zo handig als het lijkt

2 5

Ik heb de beard buddy nu een paar maanden, en helaas werkt deze bij mij niet zo handig als geadverteerd. Ik ben rechtshandig, en heb de beard buddy dus in mijn linker hand (rechts het scheermes). Het is erg lastig om de buddy aan beide zijden hetzelfde te plaatsen. Doordat deze zich steeds in mijn linker hand bevindt, neem ik een krampachtige houding aan als ik deze aan de rechter zijde van mijn gezicht plaats. Aan de linker kant heb ik deze houding niet, waardoor mijn baard niet symmetrisch wordt.

- The Beard Buddy

5 5

De ideale manier om je baard een goede lijn te geven, na de bestelling nog geen twee dagen later in huis, super voor elkaar.
Zeer te spreken over de Beard Buddy en de service.

- Oefenen baart kunst.

5 5

The beard buddy is een handige tool welk ik nu een maand heb uitgeprobeerd. De 1e keer vond ik het naar mijn mening niet bepaald soepel en makkelijk gaan zoals ik dat verwacht had toen ik het product kocht. De kunst zat hem bij mij in het blijven proberen/oefenen en het zoeken naar nieuwe stijlen en mogelijkheden.
Na een maand oefenen vind ik het nu een prima hulpstuk voor het strak maken van mijn baard contouren. Ik ben tevreden.

- Beard Buddy

4 5

Onlangs besloten voor de eerste maal een baard te laten groeien. Valt initieel allemaal heel goed mee omdat je in regel niets hoeft te doen. Maar na een tijdje wil je toch wat snoeiwerk verrichten en dan pas realiseer je je dat je in het verleden al moeite had je bakkebaarden mooi gelijk te laten komen. De stress en paniek slaat toe! Gelukkig is er tinternet. En ja hoor, binnen de kortste keren lag dit kleinood te pronken op de wastafel. Ik moet eerlijkheidshalve wel bekennen dat ik eerst eens een demonstratiefilmpje heb moeten bekijken omdat de info op het kartonnen hoesje niet 3D genoeg was om te vatten. Maar eens ik dit had gedaan waren we vertrokken. Het is een fluitje van een cent om hier een mooie gelijkmatige aflijning mee te krijgen, zowel aan je kin als langs de kaken. Een aanrader voor de onervaren baarddrager met de minder vaste hand!

- Doet wat het moet doen, en doet het goed!

5 5

Enkele weken geleden de Beardbuddy besteld.
Dit na enkele contacten met de klantendienst, die bij deze ook een dikke pluim verdienen!

Zelf heb ik de beardbuddy nog niet uitgebreid kunnen testen omdat ik nog op de beard bib aan het wachten ben.
Echter kan ik zeggen dat de eerste keer scheren hiermee heel vlot ging. enkel de onderkant van de baard moet ik nog eens bekijken in het filmpje maar de rest is duidelijk en gemakkelijk uit te voeren.

Bedankt voor deze fantastische uitvinding aan te bieden!

- Handig trimmen

4 5

De "kam" geeft bij het trimmen een mooi gelijk resultaat, wat je uiteindelijk ook zoekt als je zo iets koopt. Het is eenvoudig te gebruiken en het trimmen was snel gebeurd.

- The Beard Buddy

5 5

Imagine you're standing in front of your mirror looking at a face full of manliness, you wanna create/shave the perfect beard line.
At once you pull out this awesome PINK tool to help you create that perfect line, The Beard Buddy.

Awesome product/tool and the color just makes it really cool. Good quality and easy to use, fits your face perfectly.

Once again the team at Mijn Baard did their homework well to supply a good quality product. Thank you guys and keep it up.

Season greetings to you all.

- The Beard Buddy

4 5

Net binnen gekregen ( top service van het mijnbaard.nl! ) en gelijk uitgeprobeerd, de bovenlijnen gingen makkelijk en geven een mooi resultaat, de onderste lijnen vond ik wat lastiger gaan maar uiteindelijk toch gelukt.

- The Beard Buddy

5 5

De beste uitvinding sinds het wiel en vuur . Na een paar keer gebruiken word je er vanzelf handiger in . Nooit meer uitschieten of ongelijke lijnen , gewoon een strakke baard .

- Samen met deze buddy wordt het scheren wel heel gemakkelijk :)

5 5

Jarenlang was het altijd hetzelfde liedje. Voorzichtig doen bij het scheren van de baard om er maar een mooie strakke vorm aan te geven. En iedere week was het wel weer iets anders. Dan per ongeluk toch teveel bij de linkerwang weggeschoren, dan teveel rechts onderin de hals, dan was het weer niet symetrisch.... Altijd wel wat.

Om dit op te lossen moest je wel heel secuur te werk gaan en dan nog was er geen enkele garantie tot succes... Tot nu...

Dankzij de Beard Buddy wordt het scheren van de lijnen rondom je baard ziekelijk simpel en krijg je iedere keer een identiek perfect resultaat. Uitleggen hoe dit geweldig stukje plastic werkt ga ik hier niet doen, dat staat meer dan genoeg uitgelegd en gedemonstreerd op de MijnBaard website. Ook de instructiefilmpjes hier geven een perfect beeld van waarom iedere zichzelf respecterende baarddragende vent een Beard Buddy in huis zou moeten hebben.

Wat ik wel hier ga schrijven is hoe ontzettend gemakkelijk en snel het scheren met de Beard Buddy is. Ondanks dat ik hem pas een kleine week thuis heb, was ik al na de eerste keer van het gemak ervan overtuigd. Natuurlijk was het even wennen, maar bij de tweede keer gebruikte ik de Beard Buddy al alsof ik het ding jaren in huis had.

De eenvoud en snelheid waarmee je accuraat en exact strakke baardlijnen kunt scheren hiermee is met geen enkel ander product te vergelijken. Maar wat ik nog het allerfijnste ervan vindt is dat ik me nu zonder zorgen en zonder al teveel opletten, heerlijk op mijn gemak heel snel kan scheren met zowel tondeuse als scheermes en dat ik iedere keer een perfect resultaat heb.

Achteraf kun je de Beard Buddy ook nog eens gebruiken om je baardolie netjes te verdelen door middel van het ingebouwde kammetje. Kortom, dit klein en simpel hulpmiddel is in mijn ogen onmisbaar in de badkamer van iedereen met een baard...

En dan daarbij de topservice van MijnBaard.nl nog eens erbij en de lol kan niet op :)

Zoals de reclame van M*diaMarkt altijd aangeeft:
KOOPUH, KOOPUH, KOOPUH !!!

- Best een handig ding...

4 5

Vorige week al binnengekregen maar afgelopen zaterdag pas aan toe gekomen om deze baard broeder te gebruiken.

Wat me opviel tijdens het eerste gebruik is dat het erg duidelijk is hoe de Beard Buddy te gebruiken bij de bovenste lijn, het uitlijnen van de Beard Buddy op oorhoogte met behulp van de markeringen is echt ideaal en zorgt ervoor dat de bovenste baardlijnen gelijk zijn en geeft een zeer strak resultaat.
Ik heb in dit geval een tondeuse gebruikt en dit was voor mij afdoende maar voor een nog strakker resultaat zou je een scheermes kunnen gebruiken.

Met de onderste lijnen had ik wat meer moeite vooral omdat me niet helemaal duidelijk was hoe de Beard Buddy precies te gebruiken in dit gebied. Na het kijken van het instructiefilmpje was het me al een stuk duidelijker al vond ik het toch nog wel lastig om goed te bepalen waar bij mij nou de ideale halslijn moest komen. Uiteindelijk heb ik de halslijn wel wat bijgeschoren met behulp van de Beard Buddy maar deze keer maar niet teveel weggehaald omdat ik voor deze week al een afspraak met de barbier heb staan en het perfectioneren van de halslijn toch nog even aan hem overlaat.

Al met al een prima ding en ik zal er zeker veel gebruik van maken al moet ik dus nog wat handigheid krijgen in het gebruik bij de halslijn, daarom dus geen vijf maar vier sterren voor deze Baard Vriend.

Schrijf een review