Captain Fawcett Leather Wash bag

Lederen toilettas

€99,95 
Op voorraad
7

Wellicht ook interessant:

The Bluebeards Revenge Wash Bag
€20,95 
Jao toilettas Dopp Kit
€21,95 

Lederen toilettas

De lederen toilettas van Captain Fawcett is een prachtig vormgegeven, plantaardig geverfde koeienhuid leren toilettas. Deze toilettas is ontworpen volgens het model wat Captain Fawcett vroeger ook gebruikte. De toilettas is groot genoeg om alle je essentiële mannenverzorging producten mee te kunnen nemen.

De Captain Fawcett Leather Washbag is een praktische reisgenoot met een waterdichte voering en voorzien van voorvakken voor het voor het veilig afscheiden van kleine persoonlijke spullen. Het leer ruikt fantastisch. Echt een unieke en gave toilettas. Deze toilettas is in beperkte oplage gefabriceerd.

Afmetingen van de toilettas: 260 x 160 x 120mm

Uniek Brits Design - Empire Made

Andere producten in deze categorie

Damn Good Soap Zeepbakje
€14,95 
Baardschaar van Boker
€27,50 
Schoonmaakset voor baardborstel
€8,95 
MijnBaard snor- en baardborstel
€11,95 
Morgan's moustache comb small
€9,95 
€9,95 

Reviews over Lederen toilettas

- Capt Fawcett lederen toilettas

5 5

Erg mooie tas. Vanwege de prijs een beetje getwijfeld maar ben er erg blij mee. Past perfect bij mijn andere reisspullen dus goed voor een compleet plaatje.
De tas is van een prettige leersoort en leerkwaliteit, goed gevoerd aan de binnenkant en ruimte voor alles wat ik me kan wensen mee te nemen.

- Captain Peabody Fawcett's toilettas

5 5

Getriggerd door kreten als "praktische reisgenoot", "het leer ruikt fantastisch" en "in beperkte oplage gefabriceerd" maakten mij nieuwsgierig. In dit geval behorend bij de omschrijving van de fraai ogende toilettas van Captain Fawcett. En… in mijn optiek zeker niet te duur.

Vroeger reed men stad en land af om de dingen vast te kunnen pakken, te voelen, te ruiken en vooral de algehele kwaliteit te testen. Tegenwoordig is het met de komst van het bestellen via internet heel anders. Alles is te koop maar nooit eens bij jou in de buurt. Is de kleur echt zoals je die verwacht en mooi vindt? Het formaat, is dat wel naar wens? De kwaliteit? Is het leer echt zo stevig?
Er zijn genoeg webwinkels waar de beschrijvingen en of foto’s dusdanig zijn dat ik een bestelling, van iets dat je normaliter eerst in je handen wil hebben gehad, achterwege laat. In dit geval durfde ik het aan. Mijn Baard heeft mij tijdens eerdere bestellingen overtuigd dat er goede kwaliteit geleverd wordt.

En geloof me, ook nu weer is het weer een feest. Wat ik nu heb binnen gekregen...!! Het team van Mijn Baard heeft wederom een goed verzorgd pakket met fijne inhoud mijn kant op laten reizen. Echt alles klopt. Deze unieke toilettas wordt werkelijk mijn praktische reisgenoot. Of nee... onze praktische reisgenoot want mijn vrouw ontdekte natuurlijk heel snel dat ik met mijn bescheiden verzameling toiletspullen niet in mijn eentje zo'n grote tas moest gebruiken. En het leer? Het leer heeft de prachtige bruine kleur, de typisch britse degelijke kwaliteit en daarbij de heerlijke geur die Mijn Baard belooft. En echt de centjes weer waard. Top!
De overeenkomsten tussen de toilettas van Captain Peabody Fawcett en mijn eigen “Angel” zijn talrijk, juiste maten, heerlijke geur, de juiste kleur, goed in haar vel… kost mij niet de rib uit mijn lijf…
Deze toilettas ie een echte aanrader!

Schrijf een review