Baardschaar van Mijnbaard

MijnBaard Schaar

De baardschaar is gemaakt van Japans roestvrij staal (4cr13). We hebben het mooiste logo van Nederland erin gegraveerd, zodat je vrouw/vriendin niet "per ongeluk" jouw baardschaar gebruikt. De baardschaar is tevens voorzien van een handige vingersteun zodat je nog preciezer je baard en snor kunt bijwerken.

Na uitvoerig testen zijn we tot de conclusie gekomen dat deze baardschaar kwa scherpte van de bladen alleen de Beardbrand baardschaar voor zich duldt (die bijna 30 euro duurder is). Wij vinden het in ieder geval een top schaar.

De afmeting van de baardschaar is 15 cm (paar centimeter langer dan de meeste andere baardscharen).

Andere producten in deze categorie

Muhle scheerspiegel met zuignap sp2
€23,95
snorrenkam van Beardbrand
€9,95
Grave Before Shave Snap Back cap front
€39,95
The Soft Goat pads
€14,95
Mr bear lippenbalsem mint
€7,95
Baardborstel van Oak Beard Care
€28,95

Reviews over MijnBaard Schaar

- Opgelet, mede linkshandingen :)

3 5

Dit is een rechtse schaar! Met de linkerhand knippen, doet ie het niet.. De haren worden gewoon geplooid en niet geknipt :(

- Gebruiken op eigen risico.

5 5

Hier volgt een waarschuwing.......deze schaar aanschaffen en gebruiken kan gevaar opleveren voor de lengte van je baard . De schaar is mooi afgewerkt , scherp en is zeer fijn vast te houden en te gebruiken.
Gebruik van deze schaar kan verslavend werken en de al dan niet met moeite gekweekte baard binnen de kortste keren reduceren tot een beginnend stoppelbaardje.
Je bent gewaarschuwd.
Aanschaf op eigen risico.........

- mijnbaardschaar

5 5

Deze schaar is voor mij de eerste schaar die zowel top in de hand ligt als perfect knipt als linkshandige.
Ik knip er nu zelfs mijn zoontje zijn haren mee ;-)
Het logo is er mooi in gegraveerd en de schaar voelt zeer stevig aan. Voor mij geen duurdere scharen meer.

- Fijne schaar

5 5

Zat te twijfelen tussen de bearbrand schaar en deze en toch voor deze gegaan en ben er zeer tevreden over, super fijne schaar. Ligt lekker in de hand en de rubbertjes maken het af. Ik ben blij dat ik deze heb gekocht! Goede service!

- Zeer fijne schaar

5 5

Ik heb hele dikke baardharen, dat is geen probleem voor deze schaar. Of je nu met het puntje van de schaar knipt om die ene wilde haar te kortwieken of ineens een hele berg haren tegelijk knipt, de schaar gaat er moeiteloos doorheen. Superscherp en ook een "normale" lengte. Ik heb ook de Hans Kniebes schaar, deze is kleiner en veel minder scherp.
Deze schaar is echt een aanrader.

- Mijn Baard - Baardschaar

4 5

Je hoeft niet verder te zoeken "THIS IS IT" de schaar van Mijn Baard, hij doet wat jij wilt en dat voor een mooie prijs.

Schrijf een review