Baardkam buffelhoorn groot

XL Baardkam Buffelhoorn

€15,95 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

MijnBaard baardborstel met handvat
€21,95 
MijnBaard Woody Beard Wash
€19,95 

Prachtige baardkam, gemaakt van Buffelhoorn en een bovenkant van Sandalhout.
Op veler verzoek weer de grotere versie van de buffelhoorn kam in het assortiment opgenomen.

Formaat: 13,5 x 5 cm

Lees reviews Schrijf een review

XL Baardkam Buffelhoorn

Mooie baardkam van buffelhoorn (zwarte gedeelte) en het handvat is gemaakt van Sandalhout. Het Sandalhout is mooi strak gelakt en geeft extra sterkte aan de buffelhoorn kam waardoor deze minder snel breekt. Dit is de grotere versie van de buffelhoorn baardkam, deze hebben wij in het verleden ook gehad.
Het grote voordeel van een kam van bufflehoorn i.p.v. plastic of staal is dat deze niet statisch is. Deze kam glijdt als een mes door boter en het is gewoon een prachtexemplaar van een kam. We noemen deze kam een baardkam maar hij werkt ook prima voor de haren boven op je hoofd! Kortom een top kam tegen een scherpe prijs. Twijfel je nog een beetje over deze of andere baarkam? Lees dan hieronder de lyrische reviews over de buffelhoorn baardkam om je over de streep te trekken.

Let op, deze kam gemaakt is van buffelhoorn en niet van plastic. Wees daarom voorzichtig met de kam, want de tanden kunnen afbreken als je de kam laat vallen. Buffelhoorn is broos en kan bij harde impact breken. Bewaar de kam dan ook niet in je achterzak.

Afmeting van de kam is ongeveer 13,5 cm lang en 5 cm breed (de kammen worden met de hand gemaakt, de afmetingen kunnen daardoor iets afwijken).

Andere producten in deze categorie

houten baardkam met sierbogen
€9,95 
Pocket baardspiegel
€9,95 
Snorrenkam ivoor van Taylor of Old Bond Street
€22,95 
Buffalo horn beard comb
€13,95 
Baardtrimmer - My Perfect Goatee
€79,95 
MijnBaard baardborstel met handvat
€21,95 
Schrijf een review