Mijnbaard Redwood beard comb

Red wood baardkam

€9,95 
Op voorraad
67

Wellicht ook interessant:

Houten baardkam, fijn getand
€9,95 
Buffalo horn beard comb
€13,95 

Red wood baardkam

Baarddragers kennen het wel, de kam die vastzit en niet door je machtige baard heen te krijgen is. Deze red wood (Amoora hout van bomen die groeien in landen in de Pacific) houten baardkam heeft dit probleem niet. Het hout van deze kam is sterker en zwaarder dan de andere houten baardkammen die we aanbieden. Het is dus een topkwaliteit baardkam. Daarnaast is de baardkam gegraveerd met het mooiste logo van Nederland. Dus wil je een goede baardkam kopen die ook goed voor je portemonnee is, kijk niet verder!

De "Mijn Baard" baardkam is beschikbaar in de volgende modellen (maak je keuze rechtsboven in het scherm):
Gebogen 11 x 5 CM (fijn getand)
Vierkant 8 x 5,5 CM (grof getand)

De baardkam kan prima in je (kont-)zak meegenomen worden, zodat je altijd je baard kunt stylen. Let alleen op dat je er niet op gaat zitten, dan breekt 'ie.

Andere producten in deze categorie

MijnBaard Beard Bib White
€11,95 
Mijn Baard Baardkam grof getand
€9,95 
OAK beard brush
€28,95 
Gladjakkers wooden box
€17,50 
MijnBaard redwood beard comb
€9,95 
Damn Good Soap Vegan Mini Baardborstel
€14,95 

Reviews over Red wood baardkam

- Vierkante baardkam

5 5

Ik gebruik nu al een tijdje deze baardkam. Ik persoonlijk heb erg stug baardhaar. Deze kam komt er goed doorheen. Gebruik hem na het douchen als eerste, daarna een iets fijnere kam. Fijn en degelijk kammetje al verschillende keren laten vallen Maar niks aan de hand. Voor mensen met een dikke krullende/kroeshaar baard echt een aanrader!

- vierkant model en tip

5 5

Dit is de kam die ik altijd in de buurt wil hebben, daarom kocht ik ook na evaluatie een tweede exemplaar, dat zich bevindt in de auto. Heerlijk brede tanden die goed afgerond zijn en daardoor makkelijk door de lange baard gaan. Deze kam alleen kan volstaan voor de lange baard, maar ik vind het prettig om na zijn basiswerk af te werken met een fijnere (buffelhoorn) kam en kleine snorkam.
Tip: af en toe was (borstel) ik deze kam met baardzeep en water en doe er nadien een druppel baardolie op. Zo blijft hij makkelijk schoon en ziet er uit als nieuw. Een echte aanrader voor lange baarden.

- Vierkante Redwood

5 5

Vorig weekend na mij 2,5 maand niet geschoren te hebben voor het eerst naar de locale Old Skool Barbershop geweest waar mijn baard strak in model is gezet. Ik had mij eerlijk gezegd al weken op deze afspraak verheugd en voel me dan ook met huid en baardhaar in de wereld van baarden en baardverzorging getrokken, een wereld die tot begin dit jaar voor mij niet eens bestond. Helemaal in mijn nopjes met een heerlijk ogende en geurende Million Dollar Bladgoudolie in mijn baard de Barber verlaten om thuis in het Walhalla dat MijnBaard heet mij te vergapen aan al dat prachtigs. Toegegeven: ik ben verslaafd aan mijn baard en al die ultracool ogende verzorgingsspulletjes. Schade na week 1: 5 flesjes baardolie, een baardkam en een baardshampoo. Nu ik deze superverzameling binnen heb zal ik mij voorlopig weer even moeten beheersen. @MijnBaard: Complimenten voor jullie topsite met veel aanbod, heldere teksten, mooie prijsjes en gladde en snelle levering!
Als baardkam de vierkante Redwood van MijnBaard uitgekozen. Een fijne compacte en megastevige kam, makkelijk in mijn broekzak mee te nemen. Roept bovendien fijne associaties op aan de vakantie in Californië, Home of the Redwoods.
Groetend en genietend als een kind in de snoepwinkel, Beard On!

- Baardkam

5 5

Mooie sandalwood baardkam, fijn in gebruik.. en binnen een dag in huis.. toppie...

- Redwood baardkam

5 5

Kort maar krachtig.
Super kam, super prijs, super service.

- Toppertje!

5 5

Topkammetje. En dat voor nog geen tientje. Geen geld! Ligt lekker in de hand. De baard gaat erg soepel door je baard heen doordat de tanden ruim uit elkaar staan. Alsof er glijmiddel op zit zo soepel! Daardoor is hij erg geschikt om knelpunten in je baard uit te kammen, maar je kan ook prima je baard er mee stijlen. Conclusie: elke bearded brother zou dit kammetje in zijn beard gear moeten hebben!

- Top service

5 5

top service, had kam gekocht en was na 2 weken gevallen en gebroken, had dit toevallig gemeld en kreeg zonder poespas binnen een dag een nieuwe toegestuurd.
Helemaal top mijnbaard. De nieuwe kam is van uitstekende kwaliteit. helemaal blij, bedankt.

Schrijf een review