Metal folding comb opened

Metalen Vouwkam

€7,95 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

Captain Fawcett Folding Comb
€16,95 
Buffalo horn beard comb
€13,95 

Metalen Vouwkam

Voila, een nieuwe must have! Dit is een super handige en stevige metalen vouwkam. Voorzien van clipje om deze aan je broek te bevestigen. Deze super coole kam kun je ook als kado kiezen als je een bestelling plaatst van €40 of meer.

Lengte uitgeklapt: 16 cm
Lengte ingeklapt: 9,5 cm
Breedte: 2,5 cm
Gewicht: 48 grammen

Andere producten in deze categorie

Mijn Baard Zeepbak Travertijn
€7,95 
Baardborstel van Zeus
€21,95 
€9,95 
Houten zeepbakje
€9,95 
Houten zeepbakje
€9,95 
Damn Good Soap Zeepbakje
€14,95 

Reviews over Metalen Vouwkam

- Voor noodgevallen

3 5

Ik heb deze kam gratis bij mijn bestelling gekregen.
Handige kam voor onderweg of op 't werk als je kletsnat van de regen aankomt. Ik weet niet of ik een metalen kam vaak zou gebruiken, je kan toch wel merken dat hij een beetje aan de baard trekt.

- Metalen vouwkam

5 5

Blij verrast met de skeleton vouwkam, die zeer solide is uitgevoerd.
In de hand gehouden is de hoek om te kammen prettig. De tanding is geschikt voor zowel baarden van fijn haar, als van dikker haar en de snor is er prima mee in model te krijgen.
In opgevouwen staat is de dunne kam makkelijk op te bergen in broek- of jaszak en met de handige clip is de kam ook aan een broekriemlus of sleutelbos te bevestigen.
Zonder meer een aanrader!

- Prima kammetje

5 5

Dit kammetje gratis bij mijn bestelling gekregen en ik ben er blij van. handig formaatje en kamt ook prima door mn baard. Bij mijn volgende bestelling kies ik er nog een.

- Je sloopt je baard

1 5

Weet niet wie het ooit een goed idee vond om een kam van metaal te maken, maar dit werkt dus niet. Dit moet je echt alleen kopen voor de sier. Je trekt je baard aan gort als je deze kam daadwerkelijk gaat gebruiken. Misschien kan het eens in de maand een keer van pas komen bij "noodgevallen" maar verder echt niet.

Schrijf een review