Layrite Kam

Layrite Kam of Snorkam

€12,95 
Op voorraad
12

Wellicht ook interessant:

MijnBaard beard oil woody
€11,95 
The Beard Buddy voor een perfecte baard
€14,95 
MijnBaard Woody Citrus beard care set
€49,95 

Prachtige kam van Layrite (beschikbaar als grote kam of snorkam).

Maak hier je keuze uit de grote layrite kam of de snorkam.
Perfect om in je achterzak te bewaren.

Lees reviews Schrijf een review

Layrite Kam of Snorkam

Deze fijne pocket kam past gemakkelijk in je achterzak voor het geval je je baard of hoofdhaar moet stylen. De snorkam is 8 centimeter lang en past perfect in je achterzak.

De kam is gevormd, gepolijst, en glanzend gemaakt met puimsteen voor de meest vloeiende afwerking. Dit verzekert je dat de kam soepel door je haar glijdt zonder de hoofdhuid te beschadigen.

Specificaties van de Layrite kam
Totale lengte: 19 cm
Kam gedeelte: 9,5 cm
54 Fijne tanden

Andere producten in deze categorie

Muhle scheerspiegel met zuignap sp2
€23,95 
Vlindermes kam van metaal in zwarte kleur
€13,95 
Baardborstel van Zeus
€21,95 
Kadobon voor 20 euro korting
€20,00 
Mini Baardschaar
€17,95 
Baardborstel van Zeus
€21,95 

Reviews over Layrite Kam of Snorkam

- Layrite kam

5 5

Wat een fantastische kam, nog geen seconde spijt van dat ik hem heb aangeschaft.
Perfect om pommade of clay te verdelen in het haar.
Ligt ook uitstekend in de hand.

- Layrite Snorkam

5 5

Bij mijn vorige bestelling kreeg ik een mooie houten baardkam cadeau. Deze vind ik echter te grof om door mijn snor heen te harken dus vandaar dat ik een snorkam heb gekozen. Mijn keuze is gevallen op de Layrite Snorkam vanwege de vorm maar vooral de grootte. Nou ja, grootte... kleinte is beter omschreven. Het is in ieder geval wel wat ik zocht. Een fijne kleine snorkam!
Kunststof. Bijna 7,3cm groot (72,8mm om exact te zijn) waarvan een kleine 4cm is ingeruimd voor het getande gedeelte. De snelle rekenaars onder ons weten dan dat het handvat ruim drie centimeter groot/klein is. Duidelijk dus dat dit niet een kam is voor het type man met de befaamde kolenschoppen maar eerder iets voor de man met een wat fijnere bouw.
Deze kam is voor mij precies goed en ligt prima tussen de vingers. De tanden staan op een goede afstand van elkaar zodat het kammen van de snor lekker soepel verloopt. Zelfs het doorhalen van dit kammetje naar de baard onder de snor geeft geen problemen. De kam loopt ook daar niet vast. Althans, niet bij mij... (baardolie doet wat dat betreft wonderen).

Nu rest mij nog het zoeken naar een goede bergplaats. Ik heb geprobeerd het kammetje in mijn sik te verstoppen en dat lukte heel goed, maar ik ben in zeer korte tijd al zo gehecht geraakt aan mijn kleine snorkam dat ik daar een heel mooi en veiliger plekje voor ga zoeken. Deze kam is te fijn en te klein om in je kontzak te steken. Brillenkoker, portemonnee, sleutel-etuitje misschien? Of gewoon in de hand houden en blijven kammen? Dat laatste is zeer aantrekkelijk want vroeger (toen ik nog niet kaal was) vond ik het altijd zo lekker als een kapster door mijn haren streek. Zo blijft een deel van die herinnering levend... Springlevend!

Mijn Baard-Team, bedankt!!

- layrite snorkam

5 5

Mijn snorkam ontvangen en ik moet zeggen gewoon superhandig. Ligt goed in de hand en gaat zeer goed door mijn snorharen.
Een dikke aanrader voor mannen met een stevige snor.

- Layrite Kam

5 5

Als je het zo kan beoordelen vanaf de foto, zou je kunnen zeggen een normale standaard kam met een leuk logo erop.
Maar eenmaal binnen, wow echt niks gelogen van de omschrijving van mijnbaard.nl want wat een prachtige kam en zeker geen standaard drogisterij kammetje.
Deze kam is robuust, mooi vormgegeven (logo is anders dan op de afbeelding) en glijdt soepel door de haren , helaas past hij net niet in mijn achterzak maar dat kan natuurlijk per broek verschillen.
Wederom een super service van het mijnbaard.nl team, ga zo door!

Schrijf een review