Handgemaakt kam van Zeus

Baardkam van Zeus (handgemaakt)

€10,95 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

Houten baardkam, fijn getand
€9,95 

Baardkam van Zeus (handgemaakt)

De baardkam van Zeus is met de hand gepolijst en afgeslepen voor de ultieme kam-ervaring. De baardkam is gemaakt van een pure plantaardige celluloseacetaat constructie voor minimale statische elektriciteit tijdens het kammen. De afgeronde tanden zorgen ervoor dat je kunt kammen zonder enige irritatie.

De baardkam heeft medium- en fijne tanden voor het ontrafelen en stylen van je baard. Dus wil je een goede baardkam kopen, dan is de Zeus baardkam een serieuze optie.

Afmetingen van de baardkam: 15 x 3 cm. | Tanden Lengte: 1,5 cm.

Andere producten in deze categorie

Perenhouten baardborsel van MijnBaard
€18,95 
Snorrenkam ivoor van Taylor of Old Bond Street
€22,95 
Captain Fawcett Folding Comb
€16,95 
Buffalo horn beard comb
€13,95 
Mijn Baard Fijn getande kam sierbogen
€9,95 
Kadobon voor 10 euro bij MijnBaard.nl
€10,00 

Reviews over Baardkam van Zeus (handgemaakt)

- Zeer degelijk

5 5

De kam is erg prettig in gebruik, ook voor een wat lichtere baard. Ik krijg de baard erg goed gefatsoeneerd met deze kam.

- Baardkam zeus

5 5

Geweldige kam
Gewoon porno om je baard te kammen top product.

- Goed!

4 5

De baardkam van zeus had ik vorig jaar in juni 2017 besteld. het was meer uit nood aangezien er toen nog geen baardborstel was zonder Varkenshaar. wat ik nog weet is dat de kam erg goed qua kwaliteit was en dat was ook zichtbaar tijdens het kammen. zelf borstel ik liever mijn baard maar als je geen fan bent van borstels zou ik adviseren om voor deze kam te gaan!

- baard kam

5 5

mooie kam, goede kwaliteit en glijd door je baard heen!

- plaats tussen tanden te klein.

2 5

Ik heb helaas een kam nodig met meer plaats tussen de tanden.
Ik ben mijn baard aan het laten groeien, (nu in mijn 3de maand) en ook al is hij nog niet zo lang, hij is wel dik en heb grovere tanden nodig.
Met deze kam blijf ik continu vastzitten in mijn haar en heb ik schrik om haren uit te trekken.
Dan houd ik toch maar op mijn borstel voor nu.

- Perfecte kam

5 5

Ik was op zoek naar een goede baardkam en er werd mij een goede houten baardkam verkocht. Dit was helaas wel een kam met grove tanden die ver uit elkaar staan, de kam deed zijn werk niet voor mijn baard.

Deze baardkam van Zeus is een perfecte baardkam die heerlijk door de baard glijdt. Makkelijk om mee te nemen en handig in gebruik. Het voelt een beetje aan als een massage voor je baard. Ik heb hem vanaf nu altijd bij me en kam op de meest veelzijdige plekken mijn baard. Echt even een geniet-momentje. En dat voor die prijs.

- Perfecte en zeer handzame

4 5

Perfecte en zeer handzame baardkam (past handig in je binnenzak)

- Goddelijke kam

5 5

Een goedkope drogistkam trekt je baardharen sadistisch uit je gezicht.
Een houten kam glijd door je baard zonder zijn werk te doen. Alsof het wilt zeggen 'F*ck that, ik wil je baard helemaal niet kammen! Ik was hiervoor een boom!'

De baardkam van Zeus echter, doet gewoon zijn werk.
Het glijdt zachtjes door je baard en kamt het nog in model ook.
De baardkam van Zeus is een kam dat jouw baard aanbid.

- Baardkam van Zeus

5 5

Bij toeval beland op de site van "mijn baard". Ik wilde baardwax bestellen, dit ook gedaan. Hier zag ik een baardkam voorbij komen, deze ook meteen besteld. Wist niet wat ik van de kam moest verwachten, ik gebruikte namelijk een kam die ik ooit bij een tondeuse set had gekregen. Nu na 2 weken gebruik gemaakt te hebben van de baardkam is mijn andere kam in ee lade beland. Ik gebruik alleen nog maar de baardkam. De baardkam gaat gemakkelijker door mijn baard en is gemakkelijk mee te nemen. Ook de extra service van mijnbaard.nl is een aanbeveling waard. In plaats van af te halen bij een kiala punt lag alles de volgende dag al thuis! Jullie hebben er een vaste klant bij!

Schrijf een review