Baardkam voor echte mannen

Baardkam voor echte mannen

€15,95 
Op voorraad
6

Wellicht ook interessant:

Houten baardkam, fijn getand
€9,95 
€9,95 

Baardkam voor echte mannen

Met deze prachtige houten baardkam van Apothecary87 ben je een echte kerel. De baardkam kun je zowel voor je baard als voor je kapsel gebruiken, no problemo!

Lengte van de baardkam is 14,5 cm.

Andere producten in deze categorie

houten baardkam met sierbogen
€9,95 
Pocket Comb Tort
€5,95 
Grave Before Shave Beard Brush
€24,95 
Mijn Baard Grof getande kam met handvat
€9,95 
Dovo Manicurenset M
€109,95 
Captain Fawcett Folding moustache comb
€11,95 

Reviews over Baardkam voor echte mannen

- "echte mannen baardkam "

5 5

Tja, echt al jarenlang lopen klooien met verkeerde scherpe kammetjes, daar ben ik dus haast 68 jaar voor geworden !!
Geweldige kam, en wat nog veel beter is, mijn vriendin vind me nu ook een echte man omdat ik niet loop te janken met al die haren die uit mijn baard getrokken worden door die kutkammetjes, wat 15 euro niet allemaal kan veranderen in een mensenleven !!

- Mijn baardkam voor dagelijks

4 5

Mijn baardkam voor dagelijks gebruik. Zeer robuuste kam die zijn werk erg goed doet. Een erg fijne kam met een goede afwerking, ziet er gewoon goed uit. voor deze prijs heb je een topproduct.

- Wat een verademing!

5 5

Vanmiddag mijn houten baardkam van Apothecary binnen gekregen en zoals het onderwerp al aangeeft... "Wat een verademing!"

Ik ben laatst mijn oude en vertrouwde kammetje kwijt geraakt, plastic weliswaar, maar ik was er content mee. Van ellende maar uit m'n werk snel langs de Hema om een zakkam te halen vlak voor sluitingstijd. Aangezien ik, zonder te kunnen kammen, er inmiddels als een uit elkaar getrokken schaap uitzag pakte ik de eerste de beste kam uit het rek en snel naar de kassa. Weet nog goed dat ik opkeek van het feit dat dat kammetje 80 cent kostte maar goed, dat terzijde...
Eenmaal in de auto kwam ik erachter waarom die 80 cent koste...
Wat een vies scherp k%# ding was dat zeg!

Zoals wel duidelijk ben ik opzoek gegaan naar een baardkam.
Op mijnbaard.nl vond ik een aantal mooie exemplaren en nadat mijn keuze was gevallen op de houten baardkam van Apothecary87 heb ik makkelijk kunnen betalen via paypal wat ik persoonlijk een fantastische uitvinding vind.

Ik heb de bestelling gedaan in het weekend en kreeg op maandag bericht dat het pakket was verzonden. Ik hoefde het pakketje niet op te halen omdat het door de brievenbus paste. Een dag later lag het pakketje inderdaad in de bus toen ik thuis kwam.

Prima verpakt in een doosje. Goed dicht geplakt en van die plastic chips erin om beschadigingen te voorkomen. Sticker voor de kids, een flyer van mijnbaard en de kam.

Mooi ding! Dat was het eerste wat ik dacht.

Het is een mooie grote kam die fijn in de hand ligt en waarop de tekst en de tekentjes heel netjes in het hout gegraveerd staan. De kromme vorm sluit prima op mijn gezicht aan en de kleine inkepingen aan de buitenkant van de kam maken het plaatje af en geven de kam een stoer uiterlijk.

Misschien ben ik niet de juiste persoon om deze review te schrijven aangezien ik mezelf een paar weken heb gemarteld met een stuk plastic van 80 cent maar ik ben dik tevreden met mijn aankoop en zou hem zeker aan anderen aanraden!

Het enige wat er mist is iets om hem in te doen omdat het zo'n tof ding is. Topper!!

- Baardkam

5 5

Met kerst deze kam mogen ontvangen.
Weg met die plastic rommel!
Hout moet het zijn.
De kam ligt goed in de hand en kan met gemak mijn baard aan.
Niet twijfelen, heren! Doen!

- stevige baardkam

5 5

Kwaliteitsvolle baardkam, voelt heel stevig en robust aan.
Zorgt ervoor dat de baardolie helemaal wordt verspreid.
Ideaal voor middellange baard, zeer blij met aankoop

Schrijf een review