Beard Brush Soft - Oak

Beard Brush Soft - Oak

€29,95 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

 Oak Beard Care Beard Wash
€23,95 
OAK Beard Hold
€24,95 
Baardschaar van Mijnbaard
€17,50 

Beard Brush Soft - Oak

De OAK beard brush soft is de nieuwe baardborstel in hun assortiment. Deze borstel ontwart de baardharen en verwijdert roos en losse haren terwijl deze zacht is voor je huid. In de zwart gelakte eikenhouten borstel worden twee verschillende sterktes van de pure zwijnenharen gevoegd. De binnenkern bestaat uit sterke zwarte haren en deze zijn omringd door de zachtere witte borstelharen. Dankzij deze ronde opstelling kun je met de borstel, wanneer hij onder een kleine hoek wordt vastgehouden, gemakkelijk een korte snor borstelen of losse haartjes na een knipbeurt wegborstelen/verwijderen.

Hoe moet je de baardborstel gebruiken:
Ga met de borstel gelijkmatig en uitgebreid door je baard vanaf de huid tot het eindpunt van de haren. Beweeg de borstel op gevoelige plekken met weinig druk of houd hem schuin zodat je alleen de witte, zachtere haren gebruikt. Het is belangrijk dat je met de borstel goed op de onderliggende huid komt om die ook te reinigen en te scrubben. Dit gaat schilfers en irritatie tegen.

Hoe maak je de borstel schoon:
Reinig regelmatig de borstel door de uitgevallen haren uit de borstel te kloppen. Reinig de baardborstel eenmaal per 3 maanden met een beetje baardshampoo en spoel hem grondig af onder warm stromend water. Om de borstel droog te maken, plaats hem op een handdoek met de borstelharen naar beneden gericht.

Andere producten in deze categorie

Buffalo horn beard comb
€13,95 
MijnBaard.nl Kadobon voor 100 euro korting
€100,00 
Captain Fawcett Leather Wash bag
€99,95 
Baardschaar van Boker
€27,50 
Vlindermes kam van metaal in zwarte kleur
€13,95 
€9,95 
Schrijf een review