Vegan mini beard brush front

Vegan mini baardborstel

€11,95 
Op voorraad
77

Wellicht ook interessant:

Mini Baardschaar
€17,95 

Vegan mini baardborstel

We kregen heel vaak het verzoek van baardmannen om een borstel in het assortiment op te nemen die geen zwijnenharen bevat. Na een lange zoektocht hebben we een Duitse leverancier gevonden die een geweldige Vegan Baardborstel voor ons heeft gemaakt. De cactus fiber haren zijn stevig, precies zoals de meeste baardmannen zoeken in hun baardborstel. De stevige haren komen van de Tampico cactus en het handvat is geolied Perenhout. Het borsteltje heeft een handig klein formaat zodat deze makkelijk mee te nemen bij elk avontuur dat je gaat beleven.

Voor het schoonmaken van de baardborstel adviseren wij om een milde shampoo of zeep te gebruiken. Na het wassen de borstel goed uitkloppen en deze op de haren zetten, zodat deze het beste droogt.

In de toekomst zal er ook een grotere maat Vegan Baardborstel bij komen.

Afmeting van deze mini baardborstel is 2,8 x 8,3 cm.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Vegan mini baardborstel

- Da's lekker!

5 5

Zo, dat werkt lekker! En nog helemaal vegan ook. Creatief met cactus dus. Super!

- Eindelijk!

5 5

Na jaren wachten kunnen mensen die GEEN borstel met zwijnenharen willen gebruiken juigen! Geweldig dat er nu een vegan beardbrush is gekomen prima voor mensen die joods of islamitisch zijn. Het borstel is klein maar fijn, de haren zijn hard en gaat goed door de baard heen. Doet precies wat een baardborstel moet doen.

- Ideaal

5 5

Borstel is ideaal om te gebruiken. Haren van de borstel zijn stevig en voelt zacht aan ;) ,maar het zou niet slecht zijn mochten de haren iets langer zijn. Niet zo handig als je een grote stevige baard hebt.

Schrijf een review