Mijn Baard Beard Styler

Mijn Baard Beard Styler

€19,95 

Mail mij wanneer dit product weer op voorraad is.

Wellicht ook interessant:

Baardbalsem van Damn Good Soap Company
€19,50 
Zew Beard Oil
€16,00 
Mijnbaard The Dandy Beard Oil
€11,95 

Mijn Baard Beard Styler

Vaak krijgen wij vragen van wanhopige baardmannen die "het" product zoeken om hun wilde baardharen in de gewenste vorm te stylen. Deze Beard Styler van Mijnbaard is de oplossing. Het is een mooie compacte stijlborstel waarmee jij je baard gemakkelijk in het gewenste model krijgt. De Beard Styler is geschikt voor baarden vanaf een centimeter of 5. Laat de Baardstyler een half minuutje opwarmen en daarna rustig door je baard kammen. Je zult zien dat de wilde fly-away haren nu wel recht naar beneden vallen.

In tegenstelling tot andere stijltangen en baardstylers, is onze Beard Styler gemaakt van de beste materialen en het ontwerp is zo gemaakt, dat je de kam goed door je baard kunt halen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je je huid brand. De Beard Styler is voorzien van antistatische keramische tanden die soepel door je baard glijdt en fungeert als een warmtebarrière.

Gebruik: Zorg dat je baardhaar goed droog is, voordat je de Beard Styler gebruikt. Je haalt het maximale resultaat uit de Beard Styler als je deze door een droge baard haalt. Met deze Beard Styler breng je eerst je baard in model. Hierna breng je jouw favoriete balsem, wax of baardolie aan om er ook voor te zorgen dat je baard in model blijft zitten.

Lengte Beard Styler: 21 cm

Andere producten in deze categorie

Kadobon voor 50 euro korting
€50,00 
kleine perenhouten baardborstel
€9,95 
Mijn Baard Fijn getande kam recht
€9,95 
Snorrenkam ivoor van Taylor of Old Bond Street
€22,95 
Black Handle Comb.
€6,95 
Mijn Baard Baardkam grof getand
€9,95 

Reviews over Mijn Baard Beard Styler

- Baardstyler

4 5

Geweldig apparaat die doet wat hij moet doen...

- Fantastische tijdsbesparende Styler

5 5

Op 27/1/2020 Heb ik een Beard Styler besteld waarvan ik heel content van bent. ieder morgend was ik mijn baard, wat alle dagen met de haardroger 20min in beslag nam nu doe ik met mijn Beard Styler 5 min over. Mijn baard.nl nogmaals bedankt voor dit fantastische product!

- Prima

4 5

Deze beard styler doet wat het moet doen. Stuk minder poespas dan met een föhn en kam aan de slag gaan. Stekkertje inpluggen, even laten liggen en dan door de baard halen. De tanden van de styler worden ook niet super heet, dus geen risico op verbranden.

Schrijf een review