Baardoliebostel van CanYouHandleBar

Baardolieborstel

€22,50 

Mail mij wanneer dit product weer op voorraad is.

Baardolieborstel van CanYouHandleBar

Ontwikkeld voor de Beard Dry Oil, kan ook met traditionele baardolie gebruikt worden.

Doorsnee van de baardolieborstel is 6 cm

Lees reviews Schrijf een review

Baardolieborstel

De baardolieborstel van CanYouHandleBar is speciaal ontwikkeld om te werken met Beard Dry Oil evenals traditionele baardoliën. Elke borstel wordt gebrandmerkt met het CanYouHandlebar vraagteken. De basis van de borstel is hout en de haren zijn paardenhaar. De borstelharen dringen diep door de meeste baarden om een ​​zachte massage te geven en om alle haren van baardolie te voorzien. het is een heerlijk zachte borstel, puur gericht op perfect aanbrengen van baardolie en verzorgen van je huid eronder.

Instructies voor de baardolieborstel:
Pak je Beard Dry Oil: Open je nieuwe CanYouHandlebar baardolie en leg het opzij.
Olie op de borstel: voorzichtig draai je je baardolieborstel op de top van uw Dry Oil blikje, ongeveer een kwart slag of zo. Als je gebruik maakt van een traditionele baardolie, voeg een aantal druppels toe in het midden van borstel.
Voorkant van de baard: Start aan de ene kant en bestrijk de Beard Dry Oil vanaf je bakkebaarden naar beneden. Ga verder met voorkant en andere kant.
Achterkant van de baard: Borstel nu wat baardolie in de achterkant van je baard
Kammen met baardkam (optioneel): Indien je graag je baard kamt voor optimale dekking. Als je dit doet, kam je baard horizontaal en eindig door naar beneden en naar buiten te kammen voor de uiteindelijke vorm
Niet optioneel: Bewonder je geboorterecht in de spiegel, en aanschouw hoe geweldig je bent.

Belangrijke opmerkingen:
Hout is poreus: Na verloop van tijd zal het hout de olie die u gebruikt absorberen en dit kan zelfs de bovenkant van het hout bereiken. Dit is te verwachten en niet schadelijk.
Haren vallen uit: De natuurlijke paardharen zullen naar verloop van tijd uitvallen, Deze kun je uit je Beard Dry Oil verwijderden met een behendige hand of pincet. Dit is een normaal onderdeel van het bezitten van een natuurlijke-harenborstel.

Instructiefilm over de baardolieborstel:

Andere producten in deze categorie

Dovo Manicurenset De Luxe
€159,95 
Baardborstel Bossman Brand
€14,95 
Chase And Wonder Wash Bag Aftershave
€24,95 
Pocket baardspiegel
€9,95 
Pocket baardspiegel
€9,95 
Kadobon voor 20 euro korting
€20,00 

Reviews over Baardolieborstel

- Hebbeding met paardenkracht

5 5

Als prille bezitter van een baard (peper en zout naar verluidt) ben ik opgetogen over deze borstel zijn geur om te beginnen. Ik kom niet zoveel in contact met paarden, toch liet mijn lang geheugen mij weten welk dier zijn haar daar aan geschonken heeft. Tof dat er een filmpje toont hoe je hem moet gebruiken. Ik vind het aangenaam om met deze borstel olie in mijn baard te brengen. Met zijn doosje erbij is ook het een verzorgd hebbeding. Ik hoop dat mijn baard er wel bij vaart.

- Te Zacht

1 5

Een baardborstel die ik vorig jaar had besteld. toevallig zag ik hem hem gisteren nog in de kast liggen. de borstel had ik vorig jaar besteld aangezien bijna alle borstels van zwijnenhaar worden gemaakt en ik die niet kan gebruiken. de borstel zelf ruikt lekker lijkt net alsof je een paard als huisdier hebt ook de borstel zelf is prima. grote minpunt is dat de haren niet stevig zijn en je gewoon niet door je baard heen kan borstelen.

NOTITIE MIJNBAARD: de baardolieborstel is geen borstel om je baard mee te borstelen, maar deze is bedoeld om de CanYouHandleBar Dry Oil mee door je baard te verdelen.

- Baardolieborstel

5 5

Handig dingetje eens je de dosering doorhebt in de dryoil. Ik raad wel aan een borsteltje per geur te nemen om onnodig veel reinigen te vermijden of het mixen van reuken te vermijden. Maar zeer leuk hebbeding in handig stevig reisdoosje.

- Handig

5 5

In eerste instantie even wennen met het doseren, zeker als je de droge olie gebruikt. Het grote voordeel is dat je, terwijl je je baardolie aanbrengt, gelijk je baard in vorm borstelt. Een handig borsteltje om toe te voegen aan je baard-arsenaal.

Schrijf een review