Onze
Favorieten
€ 14,95
(4)
€ 14,95
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(88)
€ 11,95
€ 7,95
€ 4,95
€ 6,95
€ 6,95
€ 6,95
€ 6,95
Onze
Favorieten
(24)
€ 11,95
(24)
€ 11,95
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(29)
€ 11,95
SALE!
Meest
verkocht
(4)
€ 47,80
€ 39,95
Onze
Favorieten
(3)
€ 11,95
(9)
€ 11,95
(2)
€ 34,95
SALE!
(2)
€ 70,29
€ 54,95
SALE!
€ 27,80
€ 22,95
Meest
verkocht
(2)
€ 14,95
(1)
€ 14,95
Onze
Favorieten
€ 14,95
€ 14,95
€ 14,95
Meest
verkocht
(38)
€ 14,95

Waarom mijn baard verzorgen met MijnBaard?

Is dat niet vreemd, dat je de producten van MijnBaard op MijnBaard tegenkomt? Natuurlijk niet, want we staan voor de middelen die we aanbieden. Wil je jezelf verzorgen tot in het uiterste puntje van het kleinste stoppeltje van je baard? Dan hebben wij alle producten die je daarvoor nodig hebt in ons assortiment. Alle reden om dus eens te bekijken op welke manier MijnBaard jouw baard van dienst kan zijn.

Wat vind je in het assortiment van MijnBaard?

Het assortiment van MijnBaard beperkt zich niet tot een bepaalde range. In onze line-up vind je eigenlijk alles voor elk moment van verzorging of onderhoud van je baard. De haren sterk en glanzend houden doe je met onze oliën en zepen. De lijnen strak scheren doe je met ons baardgereedschap. Op die manier zie je er dus altijd uit zoals je er uit wenst te zien. Zonder dat het je veel hoeft te kosten.

Wat zijn onze beste items?

Natuurlijk zijn dit niet de adviezen die wij aan jou geven. Dan zouden we je alle producten wel willen aanprijzen. In dit geval vind je hier de MijnBaard-producten die anderen het best vinden.
MijnBaard Baardolie Woody
MijnBaard Double Edge Safety Razor
MijnBaard Houten Shavette
MijnBaard The Dandy Baardolie
MijnBaard Woody/Citrus Set

MijnBaard Baardolie Woody

De MijnBaard Baardolie Woody is de best lopende baardolie van het land. Dit komt natuurlijk vooral door de natuurlijke ingrediënten die stuk voor stuk eigenschappen hebben waarmee je huid en haar op de best mogelijke manier verzorgt, de heerlijke mannelijke geur en natuurlijk de scherpe prijs!

MijnBaard Double Edge Safety Razor

De MijnBaard Double Edge Safety Razor gebruik je om de strakste lijnen en het gladste resultaat te bereiken bij iedere scheerbeurt. Dat kan je dan ook nog eens op een hele veilige manier doen. Het scheermes ligt optimaal in de hand en is perfect bruikbaar voor elke haargroei.

MijnBaard Woody/Citrus Set

De producten van MijnBaard zijn natuurlijk ook perfect geschikt om cadeau te doen. Je gunt iedereen natuurlijk net zo’n baard als jouw baard. Daarom kies je bijvoorbeeld voor de Woody/Citrus Set. Dan heb je direct alles gewoon bij elkaar.

Wat is het voordeel van MijnBaard?

Buiten het feit dat de verschillende producten in het assortiment van MijnBaard stuk voor stuk optimaal werken en van de beste kwaliteit zijn, is het ook zo dat het niet veel hoeft te kosten. Zo kan je dus op een voordelige manier zorgen dat je de best mogelijke verzorging voor je huid en baardhaar kan realiseren. Dat is ook wat de aantrekkingskracht op heel veel baardmannen is van deze producten.

Hoe kan ik de middelen van MijnBaard gebruiken?

Naast oliën, wash en zeep heeft MijnBaard ook de nodige gereedschappen in het assortiment. Van een goede safety razor tot een heel handig bruikbaar zeepbakje. Op die manier kan je dus zorgen dat de producten allemaal optimaal te benutten zijn. Van het opschuimen van de zeep, tot en met het gladscheren van de laatste stoppels doe je alles met de specifiek voor jou ontwikkelde items van MijnBaard.

Welke ingrediënten gebruikt MijnBaard?

Dit hangt wel af van de geur die we proberen te verspreiden met een bepaald product. Wat in ieder geval wel altijd aan de orde is, is dat we echt allemaal natuurlijke producten te maken. We kunnen zelfs met trots claimen dat de producten om je baard te verzorgen 100% natuurlijk zijn. Op die manier kan je dus het beste resultaat boeken, zonder dat je ook maar enige schade aan de maatschappij toebrengt.

Kan ik de producten van MijnBaard eerst uitproberen?

Dat is absoluut een optie. Je kunt bijvoorbeeld de mini’s gebruiken van de MijnBaard Wax. Op die manier kan je eerst bekijken welke geur het best bij jou past. Bovendien voel je dan direct aan hoe lekker je ermee kan werken.

Zijn de producten door elkaar te gebruiken?

Dat is zeker goed mogelijk. Wel raden we bij MijnBaard aan om bijvoorbeeld de Woody-lijn met elkaar te gebruiken, of bijvoorbeeld de Citrus-lijn met elkaar te gebruiken. Zo zorg je ook voor het beste resultaat op het gebied van frisse geur.

Kan ik MijnBaard-producten gemakkelijk cadeau doen?

Je hebt daar zeker leuke opties voor. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de sets die we hebben samengesteld. Je kunt echter ook één of meerdere van de scheer- en zorggereedschappen die we hebben ontwikkeld cadeau doen.