€ 21,30
€ 16,30
€ 25,85
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 6,40
€ 28,10
€ 30,40
€ 59,50
€ 21,30
€ 23,75
€ 23,75
€ 28,10
€ 23,75
€ 21,30
€ 21,30
€ 5,35
€ 20,80
€ 41,10
€ 18,50
€ 21,95
Onze
Favorieten
(1)
€ 23,10
€ 63,75
€ 66,30
€ 61,15
€ 25,75

Haar en huid verzorgen met Mediceuticals?

Bij een mooie volle baard hoort een strakke coupe en een gladde huid. Met dank aan de producten van Mediceuticals is dat dan ook voor iedere man goed haalbaar. Bekijk waar je je look nog wat kunt verbeteren en je kunt er zeker van zijn dat deze fabrikant wel iets te bieden waarmee je het kan voeden, verzorgen of stylen. Dat maakt de middelen dus eigenlijk voor elke man een geschikte optie.

Zijn er ook producten voor je baard?

Natuurlijk worden je baardharen niet vergeten door Mediceuticals. Met de Bao-Med baardolie kan je ervoor zorgen dat elke baardhaar tot in het uiterste puntje verzorgd wordt. Zo sluit het mooi aan op de verzorging van je huid en haar. Alle reden om dus te kijken of je de verschillende middelen op een gemakkelijke manier met elkaar kan combineren om er op je allerbest uit te zien.

De beste producten

Welke producten van Mediceuticals moet je in ieder geval in je badkamerkastje hebben staan. Als het aan MijnBaard ligt, kies je voor het volgende.
Mediceuticals Bao-Med Pure Skin, Scalp & Hair Oil
Mediceuticals Bao-Med Pure Soap
Mediceuticals Dri Ultimate Hold Hairspray

Mediceuticals Bao-Med Pure Skin, Scalp & Hair Oil

De Mediceuticals Bao-Med Pure Skin, Scalf & Hair Oil is onttrokken aan de baoboom. Dat leidt ertoe dat je dus te maken hebt met een product met een geur en kwaliteiten die je eigenlijk in geen enkel andere product tegenkomt. Dat maakt het zo sterk. De Bao-Med baardolie is echt top voor je baard en onderliggende huid. Unieke geur, dikke goudgelige olie die goed in je haren en huid trekt.

Mediceuticals Bao-Med Pure Soap

De Mediceuticals Bao -Med Pure Soap is een zeep met een diepe reiniging. Daarnaast heeft het ook vochtinbrengende kwaliteiten. Op die manier kan je er dus zeker van zijn dat je huid goed verzorgd wordt en dus ook lekker zacht en soepel blijft. Precies zoals je wenst.

Mediceuticals Dri Ultimate Hold Hairspray

Ook voor je haar heeft Mediceuticals het nodige te bieden. Bijvoorbeeld een haarspray die voor een duurzame hold zorgt. Dit wordt door de fabrikant zelf ook wel een power hold genoemd. In de ochtenduren je haar doen, betekent dat je de hele dag voorzien bent.

Waarom draagt het de naam Mediceuticals?

Alle lijnen van deze fabrikant zijn ontwikkeld met het oog op het verzorgen en verbeteren van huid en haar. Zo kan je bijvoorbeeld haaruitval afremmen of tegengaan. Ook kan je schade aan de huid ermee herstellen. Of dit nu op je hoofd of onder je baard is, maakt daarbij dan ook geen enkel verschil. De medische werking van de producten houdt je volgens de fabrikant langer jong.

Zijn de producten voor iedereen geschikt?

Je gebruikt de middelen van Mediceuticals om je baard, haar of huid te verzorgen en te beschermen. Elke baardman wil dit natuurlijk wel op een goede manier voor elkaar krijgen. Daarom kan iedereen er dus ook voordeel van hebben.

Kan ik de Mediceuticals producten met elkaar gebruiken?

Dat is zeker mogelijk. Bedenk je daarbij dan wel dat de verschillende lijnen wel zo ontwikkeld zijn om op elkaar aan te sluiten. Gebruik je een bepaald product uit de ene lijn, overweeg dan om ook voor andere producten in dezelfde lijn te blijven.