UPDATE MAD VIKING: Mad Viking is nu al maanden niet op voorraad. Dit komt omdat zij al hun producten laten goedkeuren conform EU cosmetica wetgeving. Dit is een langdurig en kostbaar proces. Totdat zij deze producten hebben laten keuren en registeren kunnen wij deze producten niet importeren en verkopen. Wij hopen dat we in het eerste kwartaal van 2024 alvast een deel van de producten weer kunnen importeren. Zodra dit het geval is, dan laten we dit zeker weten via onze socials en nieuwbrieven.

========
=======
======
=====
====
===
==
=

Je baard optimaal verzorgen met Mad Viking Beard?

Wil je ook een Mad Viking Beard? Dan heb je daar de producten van deze fabrikant bij nodig. Tenminste, dat zou je wel denken wanneer je naar de naam en het logo kijkt. Het goede nieuws is dan ook dat de kwaliteit ook zeer hoog is. Dat betekent dus dat je zeker je baard nog beter tot zijn recht kan laten komen wanneer je deze middelen gaat gebruiken. Dat kan je ook nog eens op een natuurlijke manier doen.

Wat vind je in het assortiment van Mad Viking Beard?

In het assortiment van Mad Viking Beard vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt om je baard te verzorgen en te stylen. Dat betekent dus dat je er net zo gemakkelijk een baardbalsem, als een baardolie in terugvindt. Bovendien wordt het assortiment ook steeds verder uitgebreid. Dat betekent dus dat je voortdurend nieuwe producten en nieuwe geuren kan ontdekken. Voor elke baardman is er dus wel iets te vinden.

Wat zijn de echte toppers?

Wil je ook aan de slag met de producten van Mad Viking Beard? Dat is zeker de moeite waard. Wanneer je de volgende producten gebruikt, wordt je baard nog mooier.
Mad Viking Beard Valhalla Baardolie
Mad Viking Beard Valhalla Baardbalsem
Mad Viking Beard Valhalla Beard Butter

Mad Viking Beard Valhalla Baardolie

Het beste ben je natuurlijk af met natuurlijke producten. De Mad Viking Beard Valhalla Baardolie doet daar nog een schepje bovenop. Het bootst de natuurlijke oliën die de huid produceert na. Zo kan je dus op een natuurlijke manier je baardharen verzorgen. En de Valhalla geur is lekker zoet en zwoel.

Mad Viking Beard Valhalla Baardbalsem

Een baardbalsem gebruik je als je meer dan alleen hydratatie van je baard wilt. Dat is dan ook de reden waarom de Mad Viking Beard Valhalla Baardbalsem zo aantrekkelijk is. Deze is samengesteld uit een goede selectie van natuurlijke oliën, waxen en boters met perfecte werking.

Mad Viking Beard Fjord Beard Butter

Veel baardmannen willen hun baard 's nachts ook de beste verzorging geven. De mannen van Mad Viking denken met ons mee, zij hebben nu ook eindelijk een Beard Butter gelanceerd. Dit product is perfect om je baard 's nachts de extra hydratatie te geven die je baard verdient. De Fjord geur is nieuw en ook weer een zeer mooie uitbreiding van hun geur-assortiment. Must try in onze optiek!

Hoe bevordert Mad Viking Beard de groei?

De Mad Viking mannen zijn op zoek gegaan naar natuurlijke oliën die ook de natuurlijke werking nabootsen, en dus merk je ook de effecten die je mag verwachten. Denk dan bijvoorbeeld aan het verminderen van de jeuk tijdens het groeien. Daardoor kan je baard dus ook gemakkelijker op een goede manier groeien omdat je er verder geen hinder van ondervindt. Dit is eigenlijk ook de enige manier waarop je het leuk maakt om een baard te dragen.

Kan ik mijn haar ermee voeden?

Wanneer je werkt met de producten van Mad Viking Beard, dan mag je ook verwachten dat huid en haar goed gevoed worden. Het is zelfs zo dat sommige van de oliën tot in de haarzakjes trekken. Het voordeel hiervan is dat het zelfs als middel te gebruiken is tegen roos. Daardoor ga je er dus alleen maar beter uitzien met je baard. Belangrijk is dan wel dat je het op een goede manier in je haar masseert, en vooral de onderliggende huid goed mee pakt.

Welke geuren hebben de Mad Viking Beard producten?

Dit hangt natuurlijk ook af van de lijn die je kiest. Zo is de Valhalla lijn van Mad Viking Beard meer gericht op vanille met een vleugje sandalwood. Wanneer je juist kiest voor de lijn van Ragnarok, dan kom je meer in de citroenachtige geuren terecht. Er zijn verschillende opties waar je dus voor kunt gaan. Het is alleen wel aan te raden om ook je partner mee te laten beslissen. Zo wordt jouw baard alleen maar nog meer gewaardeerd. Wil je kennis maken met alle geuren van Mad Viking, ga dan voor het Baardolie Sample Pack of Baardbalsem Sample Pack.

Is het alleen voor stevige baarden?

Wanneer je een volle baard hebt, dan zijn de producten van Mad Viking Beard inderdaad goed te gebruiken. Elke baard kan echter natuurlijk wel gezondere en sterkere haren gebruiken. Daardoor is het dus ook voor iedere baarddrager geschikt om één of meerdere van de producten van deze fabrikant te gebruiken. Wanneer je dat over langere tijd doet krijg je bovendien vanzelf een vollere baard waar je naar op zoek bent.

Kan ik Mad Viking Beard ook voor mijn snor gebruiken?

Het is goed mogelijk om Mad Viking Beard te gebruiken om je snor mee te verzorgen. Let wel even goed op dat je Mad Viking Snorwax koopt. Daarmee bereik je dan natuurlijk wel de beste resultaten.

Hoe is de kwaliteit van de producten?

Vooral de kwaliteit van de natuurlijke ingrediënten is heel geschikt. Dat betekent dus ook dat de middelen van de fabrikant zelf van hele goede kwaliteit zijn. Dat maakt het een stuk aantrekkelijker om jezelf ermee te verzorgen.

Hoe lang doe ik met de Mad Viking Beard producten?

Omdat je er maar weinig van nodig hebt en de verpakkingen gewoon van goed formaat zijn, kan je er zeker van zijn dat je lange tijd op een goede manier voor je baard, snor en haar kan zorgen wanneer je gebruikmaakt van alles wat deze fabrikant je te bieden heeft.

Review filmpje over de Mad Viking Fjord Baardbalsem