€ 18,95
(1)
€ 18,95
€ 18,95
€ 18,95
€ 18,95
€ 19,95
€ 17,95
€ 18,95
Onze
Favorieten
€ 18,50
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 8,95
€ 19,95
€ 19,95
€ 19,95
€ 12,95
€ 15,95
€ 24,95
€ 9,95
€ 16,95
€ 9,95
€ 9,95
€ 19,90
€ 16,95
SALE!
€ 19,95
€ 16,85
€ 18,95

Lockhart's pomade voor je haar kopen?

De mannenman kijkt verder dan zijn langste baardhaar en ziet dat ook het hoofdhaar natuurlijk perfect in de plooi moet liggen. Daar gebruik je dan bij voorkeur de pomade van Lockharts voor. Juist ook omdat je hiermee elke stijl kan verzorgen die gewenst is. Voor elke vorm van haardracht brengt deze fabrikant namelijk een specifieke clay of pommade op de markt. Zo kan je altijd de perfecte look voor jezelf creëren.

Wat maakt de pommade zo aantrekkelijk?

In de eerste plaats is het goed om over de aantrekkelijke kanten van de haarverzorgingsproducten van Lockharts te praten. Dan kom je al snel uit op het feit dat alle verschillende soorten pommades bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Waarbij de combinatie van ingrediënten wel sterk kan verschillen. Dat is alvast een belangrijk voordeel. Daardoor kan je je haardracht perfect passen bij je baard.

Wat zijn de toppomades?

Wil je ook weleens weten wat Lockharts jou te bieden heeft als het om pomades gaat? Dan kan je hier de beste keuzes alvast vinden.
Lockharts Phantasm Sculpting Cream 105 GR
Lockharts Authentic Pomade Heavy Hold 105 GR
Lockharts Professional Matte Clay Original 105 GR

Lockharts Phantasm Sculpting Cream 105 GR

Is jouw haardracht er één waarvoor een sterke hold vereist is? Dan is Lockhart's Phantasm Sculpting Cream 105 GR wat je zoekt. Zeker ook wanneer je juist liever niet te veel shine in je haar hebt en voor de natuurlijke look gaat. In dat geval is dit de pomade die jij nodig hebt.

Lockharts Authentic Pomade Heavy Hold 105 GR

De Lockharts Authentic Pomade Heavy Hold is een pommade zoals die ooit bedoeld was. Dat betekent dus dat het een manier is waarop je je kapsel de gehele dag in model kan houden, waarbij je haar wel een bepaalde mate van soepelheid blijft behouden. Dat is wat telt voor jou.

Lockharts Professional Matte Clay Original 105 GR

Ook voor de professionele look heeft deze fabrikant de juiste pomade te bieden. In dat geval is het slim om te kiezen voor Lockhart's Professional Matte Clay Original. Veel mannen houden van de natuurlijke look die een matte clay geeft en deze pommade biedt dat in optimale vorm.

Zijn alle pommades natuurlijk?

Een goede fabrikant van verzorgingsproducten voor de man komt er natuurlijk niet meer mee weg om producten aan te bieden waar schadelijke stoffen in te vinden zijn. Het is niet te verdedigen dat je een verzorgingsproduct biedt waar je baard en haar eigenlijk schade door lijden. Zoals je ook uit het oogpunt van duurzaamheid voor de natuurlijke weg zoekt. Daarom biedt ook Lockhart's alleen pommades op basis van natuurlijke ingrediënten.

Welk kapsel style je ermee?

Het gebruik van de pommades van Lockhart's maakt het mogelijk om elk mogelijk kapsel te stylen wat je wenst. Het is bijvoorbeeld wel heel aantrekkelijk om een pommade te gebruiken waarmee je haar wel soepel blijft, maar ook optimaal in model blijft. Waar andere kapsels er juist om vragen om de haren stevig op zijn plek te houden. Ook dan is het juiste middel te vinden in de collectie van deze fabrikant. Elk kapsel is dus mogelijk.

Hoeveel moet je ervan gebruiken?

De mate waarin je de pomade van Lockharts moet gebruiken is heel beperkt. Dat is juist het fijne van werken met natuurlijke ingrediënten. Daardoor kan je er dus ook zeker van zijn dat je nooit veel nodig hebt om je haar heel gemakkelijk te stylen. Schep een klein beetje op met je vingertoppen en wrijf dit uit in je handen om het een beetje te verwarmen. Daarna ga je door je haar om je kapsel de juiste vorm te geven. Het zit dan direct goed.

Biedt Lockharts ook bijzondere pomades?

Eigenlijk vinden we bij MijnBaard alle pommades van Lockharts bijzonder. Dat neemt niet weg dat de fabrikant ons ook wel regelmatig verrast. Dat doet het door te zorgen voor de nodige specials en limited editions. Zo kan je dus ook af en toe een bijzondere pommade tegenkomen.