€ 5,95
Onze
Favorieten
(7)
€ 24,90
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(1)
€ 16,90
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(3)
€ 14,75
€ 19,95
Onze
Favorieten
(3)
€ 24,90
Meest
verkocht
(1)
€ 16,90
€ 19,90
(1)
€ 16,90
€ 15,90
€ 17,90
€ 18,90
€ 16,90
€ 44,95

JS Sloane producten voor je baard kopen?

De baardmeneer van deze tijd kijkt ook over de grens. Daar vind je namelijk de producten van JS Sloane. Een fabrikant die zijn sporen verdiend heeft in New York. Daar waar de baarden al vele eeuwen weelderig groeien. Dat je zelf ook van al die kennis kan profiteren in je eigen badkamer, maakt het wel heel interessant. Je kunt in de line-up van deze fabrikant alles vinden wat jouw baard de mooiste van allemaal kan maken.

Wat voor type producten biedt JS Sloane?

JS Sloane richt zich vooral op twee soorten lijnen. Aan de ene kant zijn er de producten om de baard te stylen en verzorgen, Aan de andere kant vind je de producten die je gebruikt om je haar tot in de puntjes te stylen en onderhouden. Daardoor kan je dus je gehele look verzorgen door met de middelen van deze specialist te werken. Het is dan ook niet voor niets dat baardmannen vaak het volledige assortiment op de badkamerplank hebben staan.

Wat zijn de topproducten?

Heb je het idee dat JS Sloane ook voor jou een goede keuze kan zijn? Dan helpen we je bij MijnBaard graag op weg door je onze toppers te tonen.
JS Sloane Baardolie 60 ML
JS Sloane After Shave Moisturizing Lotion 118 ML
JS Sloane Heavy Weight Brilliantine

JS Sloane Baardolie 60 ML

Een goede baardolie verzorgt elke baardhaar tot in de puntjes. Deze perfecte olie zorgt echter ook voor de huid onder de baard. Dat is dan ook precies wat de JS Sloane Baardolie 60 ML te bieden heeft. Je zal je baard al snel meer zien glanzen. Ook zal deze gezonder en zachter aanvoelen. En de geur van de olie is werkelijk fantastisch. Gewoon proberen dus!

JS Sloane After Shave Moisturizing Lotion 118 ML

Een aftershave die ook nog eens goed verzorgend is. Dat is wat de JS Sloane After Shave Moisturizing Lotion 118 ML te bieden heeft. Je kiest hem bijvoorbeeld vanwege de heerlijke klassieke herengeur. Je kiest hem echter net zo goed vanwege de voedende kwaliteiten ervan.

JS Sloane Heavy Weight Brilliantine

Ook voor de haren op het hoofd hebben de New-Yorkers de perfecte producten. De JS Sloane Heavy Weight Brilliantine is daar een goed voorbeeld van. De heerlijke geur, de sterke hold en de medium shine maken het samen het ideale product om je haar de hele dag in model te houden.

Zijn alle producten natuurlijk?

Het is belangrijk voor JS Sloane dat je op een goede manier met de baard- en haarproducten om kan gaan. Daarom zitten ze dus ook vol met natuurlijke ingrediënten. Dit is ook de reden waarom het zo gemakkelijk aan te brengen en uit te wassen is. Zoals het ook zo is dat je van heerlijke frisse geuren kan genieten. Ook die doen je stuk voor stuk aan de natuur denken. Dit zijn dus positieve zaken.

Hoeveel moet je ervan gebruiken?

Het hangt natuurlijk van het specifieke product van JS Sloane af wat je precies moet gebruiken. Het is echter wel zo dat je altijd met een klein beetje al voldoende hebt om van de werking te genieten. Een beetje deppen of met je vingertoppen schrapen is vaak al voldoende om in je baard of haar te smeren. Je hebt er dan vervolgens de hele dag op een goede manier profijt van

Welk kapsel style je ermee?

De pommades van JS Sloane hebben altijd een goede hold. Daardoor kan je er dus ook nagenoeg elk kapsel mee in model brengen. Het fijne is ook dat je er gedurende de dag ook mee aan de slag kan, mocht dat nodig zijn. Het maakt dus eigenlijk niet uit voor welke look je gaat. Het is altijd mogelijk om het met de pommades van de New-Yorkers op orde te brengen.

Is JS Sloane ook leuk als cadeau?

Het is altijd goed om echte mannenproducten aan echte mannen cadeau te doen. In dat opzicht kan je dus alles van JS Sloane gemakkelijk aanschaffen om aan je vrienden, broer of vader cadeau te doen. Pak je het echt goed aan? Dan kan je natuurlijk ook gewoon voor de setjes van deze fabrikant denken.