Suavecito Summer Pomade Original Hold 2020

Deze Summer Pomade 2020 is weer een knaller van een limited edition van Suavecito.

Op basis van
Water
Hold
Medium
Shine
Medium
Inhoud (Gr.)
113

Quantity discount

10+ Op voorraad
€ 18,95

Omschrijving van 
Suavecito Summer Pomade Original Hold 2020

Suavecito Original Hold Summer Pomade is gebaseerd op de jaren 80. De heldere aqua-pot en het retro-artwork nemen je mee naar de pastelkleuren en palmbomen van het Miami uit de jaren 80. Dus pak je Walkman en rolschaatsen en verzamel deze limited edition-pot met pommade voordat het verleden tijd is.

De Original Hold-formule is niet veranderd, de pommade heeft dus een medium hold en medium shine. Ze hebben deze alleen wel de perfecte zomergeur gegeven als aanvulling op het warme weer. Het werkt voor de meeste haartypes en wast uit met alleen water - hier zijn geen speciale shampoos nodig!

Gebruiksaanwijzing: Begin met droog of licht vochtig haar voor het beste resultaat. Gelijkmatig door het haar aanbrengen en met de vingers stylen. Werk af met een borstel of kam.

Geurprofiel: Verse bergamot en knapperige groene appel complementeren zoete jasmijn en palmbladeren. Basisnoten van zee en amber voegen complexiteit toe aan deze zuivere, zomerse geur die je mee naar een paradijselijk eiland zal brengen.


0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.