Haargroei Supplementen 120 Stuks - Foligain

Supplement voor dunner wordend haar bestaat uit een combinatie van DHT-blockers, natuurlijke mineralen en vitamines en andere bestanddelen die de groei van dikker, voller en gezonder uitziend haar stimuleren.

Quantity discount
4 Op voorraad
€ 40,95

Wellicht ook interessant

Omschrijving van Haargroei Supplementen 120 Stuks - Foligain

Net als alle andere lichaamscellen heeft haar de juiste voedingsstoffen nodig in de juiste hoeveelheden om op een goede manier te kunnen groeien. Voor veel van deze voedingsstoffen is orale inname via de bloedstroom de beste manier om de haarfollikel te bereiken. Na slechts een paar weken zal de gebruiker minder haaruitval opmerken en het bestaande haar zal er dikker en gezonder uit gaan zien.

- Stimuleert haargroei.
- Verdikt, voedt en revitaliseert haar van binnen naar buiten.
- Laat haar er weer gezond uitzien.
- Voorziet de haarzakjes van de voedingsstoffen die nodig zijn voor langer en dikker haar.
- Bevat DHT-blokkers, vitaminen en mineralen.
- Combineert veel actieve ingrediënten.
- Richt de belangrijkste oorzaken van dunner wordend haar voor merkbare resultaten.
- Veganistisch & glutenvrij.
- Voor mannen en vrouwen.
- 1 maand voorraad.
- 100% natuurlijk.

Gebruik: Neem 2 capsules per dag in met water, één in de ochtend en één in de avond, bij voorkeur na een maaltijd. Na 6-12 maanden, als de maximale resultaten zijn bereikt, kan je de dosis terug brengen naar 1 capsule per dag.

Actieve ingrediënten:
- Ginkgo Biloba Blad Extract
Ginkgo Biloba hecht de bloedtoevoer naar belangrijke perifere delen van het menselijk lichaam samen met fijne capillairen en heeft dus rechtstreeks invloed op de hoofdhuid. Bloed draagt zuurstof mee, dus als er meer bloeddoorstroming is, wordt er automatisch meer zuurstof toegevoerd, zuurstof brengt meer voedingsstoffen met zich mee en essentiële vitamines E & A blazen de hoofdhuid weer nieuw leven in.
- Saw Palmetto Bes Extract
Werkt door hormonale signalen te onderbreken en daardoor de opname door de haarzakjes van een schadelijke stof genaamd dyhydrotestosteron (DHT) te verminderen. DHT is ook verantwoordelijk voor het krimpen van haarzakjes waarmee het haarzakje kleiner en fijner wordt. DHT is verantwoordelijk voor ongeveer 95% van haaruitval. De mannen of vrouwen die meer haar verliezen, zijn degenen die genetisch zijn voorbestemd om meer DHT te produceren dan anderen.
- Brandnetel Blad Extract
Brandnetelkruid is een uitzonderlijke plant voor het herstellen van gezondheid en schoonheid in het haar. Brandnetel werkt zowel aan de binnenkant van je lichaam als aan de buitenkant. Rijk aan mineralen en vitaminen om elk systeem in je lichaam te voeden, laten brandnetels je haar groeien, glanzen, dikker en donkerder worden. Een extra bonus is een soepele, heldere huid en harde nagels.
- Foliumzuur
Omdat foliumzuur belangrijk is voor de groei van weefsels en de cellulaire functie, is het essentieel dat uw lichaam er genoeg van heeft om een gezonde huid, nagels en haar te produceren omdat deze lichaamsdelen snel moeten regenereren. Foliumzuur helpt daarom haaruitval te voorkomen.
- Taurine
In een Franse studie uit 2006, gepubliceerd in het "International Journal of Cosmetic Science", bevestigden onderzoekers dat wanneer de haarzakje van de follikel Taurine inneemt, dit de overleving van haar in vitro (reageerbuisjes) verhoogt en een specifieke remmer van haargroei, genaamd TGP, voorkomt .
- Jodium
Jodium kan haarverlies beïnvloeden omdat het de schildklier direct beïnvloedt, wat op zijn beurt de gezondheid van de haarzakjess direct beïnvloedt. Haarzakjes zijn kwetsbaar en erg gevoelig voor beschadiging. Gezonde haarzakjes groeien glanzend, dik, gezond haar, terwijl ongezonde follikels leiden tot precies het tegenovergestelde.
- Zink
Een tekort aan zink kan veel bijdragen aan het afstoten van het haar omdat zonder zink en andere verwante mineralen, je haarschachten verzwakt raken, waardoor het haar breekt en de haargroei zeer langzaam gaat. Zink voordelen voor haar omvatten bevordering van cel reproductie, weefselgroei en reparatie van gebroken weefsels. Het onderhoudt ook de olie-afscheidende klieren die aan je haarzakjes zijn bevestigd, waardoor hun kans op uitvallen kleiner wordt.
- Koper
Koper helpt bij de vorming van hemoglobine in de bloedcellen en helpt de zuurstof in de rode bloedcellen te vervoeren. Een dieet met een tekort aan koper helpt het lichaam niet om de hemoglobine te maken die nodig is om voldoende bloed naar de haarwortels te voeren. Wanneer haar niet de vitamines en mineralen krijgt die het nodig heeft, zal het sterven en uitvallen. De hoeveelheid haarverlies die je hierdoor ervaart, hangt af van de mate van het kopergebrek.
- Bèta sitosterol
Bèta sitosterol is een natuurlijk plantenextract dat wordt gebruikt om haaruitval bij mannen en vrouwen te stoppen. Het heeft androgeen-blokkerende eigenschappen waardoor het zich kan richten op de hormonen die verantwoordelijk zijn voor mannelijke en vrouwelijke kaalheid. Bij dagelijkse orale inname is aangetoond dat bèta sitosterol het beste werkt bij mannen en vrouwen die pas recentelijk overmatig haarverlies of tekenen van voortijdige kaalheid hebben opgemerkt.
- Vitamine B6
Vitamine B6 zou haarverlies kunnen voorkomen en helpen bij het aanmaken van melanine, het pigment dat het haar zijn kleur geeft.
- Niacine
Omdat Niacine een verwijdend effect heeft op vaten en haarvaten, wordt gedacht dat het de bloedsomloop naar de hoofdhuid verhoogt en zo de 'haargroei' stimuleert.
- Jaborandi bladeren
Versterkt het haar tegen breuk en uitval. Bevordert de natuurlijke glans van het haar.
- Biotine
Biotine is een belangrijk onderdeel van het natuurlijke productieproces van haar. Het laat niet alleen nieuw haar groeien, maar het speelt ook een belangrijke rol in de algehele gezondheid van huid en nagels.
- Amerikaans Ginseng Wortelextract
Ginseng is een wonderbaarlijk kruid dat vele voordelen heeft. Een daarvan is dat het de stimulatie verhoogt en de bloedsomloop verbetert. Dit helpt bij mensen die lijden aan haaruitval of zwak en beschadigd haar. Ginseng verwijdert ook alle gifstoffen die de haarzakjes kunnen verstoppen, waardoor de haargroei vertraagt.


Ingrediënten: Niacine (als Niacinamide) 40mg, Vitamine B6 (zoals pyridoxine HCl) 30 mg, foliumzuur (foliumzuur) 200 mcg, biotine 1000mcg, Pantotheenzuur (als D-Calciumpantothenaat) 30mg, Jodium (uit kelp) 150 mcg, Zink (gluconaat) 15 mg, Koper (gluconaat) 3 mg, Ginkgo Biloba (blad) extract 24% flavonglycosiden / 6% terpeenlactonen 100mg, Saw Palmetto (bes) extract 40% vetzuren (Serenoa Repens) 320 mg, Brandnetel (blad) extract 4 : 1 300 mg, beta-sitosterol (Vegapure FS) 100 mg, L-Taurine USP 100mg, Jaborandi Bladeren (Pilocarpus) 100mg, ginseng (wortel) Uittreksel 5% Ginsenosides 50mg, calciumcarbonaat, microkristallijne cellulose, natriumcroscarmellose, stearinezuur, Ethocel 20 Std Premium, Magnesiumstearaat.

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.