Matte Pomade Pink Motel 100 gram - Uppercut Deluxe

Op basis van
Water
Hold
Medium
Shine
Matte / Clay / Paste
Inhoud (Gr.)
100
Quantity discount
10+ Op voorraad
€ 20,95

Wellicht ook interessant

Shampoo  Conditioner Pacinos
Shampoo & Conditioner Pacinos
21.95 EUR
Reuzel Hair Tonic
Reuzel Hair Tonic
18.95 EUR
Comb Large Wide Tooth Texturizing
Pacinos Comb Large Wide Tooth Texturizing
19.95 EUR

Omschrijving van Matte Pomade Pink Motel 100 gram - Uppercut Deluxe

Deze limited edition Matte Pomade, gehuld in pastelkleuren, is vernoemd het iconische Pink Motel. Deze Uppercut Matte Pomade is een alleskunner, geformuleerd om een medium hold te geven met een natuurlijke matte finish.

De Matte Pomade presteert uitzonderlijk goed in een reeks haarlengtes en -types. Matte Pomade is ontworpen om een breed scala aan stijlen te creëren, zowel klassiek als modern.

Laat je niet misleiden door het romige uiterlijk, Matte Pomade maakt echt indruk als je het eenmaal op je haar hebt aangebracht en geeft grip en hold om te helpen bij het bereiken van een geweldige look die lang meegaat.

Dit product is ook oplosbaar in water, dus het kan gemakkelijk worden uitgewassen. Met een classic bay rum geur die zo lekker is dat je hem bijna zou willen opeten, is dit veelzijdige product een musthave in je stylingsassortiment.

Gebruik: Aanbrengen op droog haar dat vooraf is gewassen. Begin met een kleine hoeveelheid product in droge handpalmen te werken en verdeel het gelijkmatig over beide handen. Zorg ervoor dat je het product gelijkmatig door je haar verdeelt. Gebruik een kam voor een strakke, afgewerkte look of gebruik de vingertoppen om textuur toe te voegen.


0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.