Dark Woods Pomade Matte - Suavecito

Op basis van
Water
Hold
Medium
Shine
Matte / Clay / Paste
Inhoud (Gr.)
113

Quantity discount

10+ Op voorraad
€ 19,95

Wellicht ook interessant

Omschrijving van Dark Woods Pomade Matte - Suavecito

Als je deze Suavecito limited edition pomade opent, voelt het als of je door een mistig bos over mos en bladeren loopt. Met een diepe, rode pot in beperkte oplage en illustraties geïnspireerd op houtsneden, zal deze Dark Woods Matte Pomade je zeker meenemen naar het diepe, donkere bos.

Deze Matte Pomade is geweldig voor meer natuurlijke of rommelige looks. Deze formule geeft een medium hold en geen toegevoegde glans. De unieke formule grijpt zelfs kort of fijn haar vast en wast uit met alleen water.

Gebruiksaanwijzing: Voor het beste resultaat het product tussen de handen verwarmen en gelijkmatig in droog haar verdelen. Gebruik de vingers om in de gewenste stijl te krijgen of werk af met een borstel of kam voor een meer gepolijste look.

Geurprofiel: Citrusnoten van bergamot en sinaasappel zullen het eerst toeslaan als je je weg baant over het met bladeren bedekte pad naar aardse amber en donkere muskus. Vervolg je reis door de donkere bossen om basisnoten van wierook en mirre te vinden en koester je in deze draai aan een traditionele geur.


0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Vaak samen gekocht met