Fat Wax Clay 100 gram - Solid State

Fat Wax Clay heeft een sterke hold en een langdurige matte finish geeft.

Geur
Fruitig
Inhoud (Gr.)
100

Quantity discount

6 Op voorraad
€ 29,90

Wellicht ook interessant

Omschrijving van Fat Wax Clay 100 gram - Solid State

Niet alleen een knap gezicht. Nee, Fat Wax is ook intelligent. Gemaakt met silica - het magische ingrediënt van volumegevende en texturerende poeders - het zwelt de haarschacht op voor dik, weelderig haar, waardoor het een sterke hold en een langdurige matte finish geeft.

Voor maximale hold - Breng aan op kurkdroog haar, kleine hoeveelheden tegelijk, verwerk het product van de haarwortel naar de punt.
Voor Medium Hold - Breng aan op vochtig haar, kleine hoeveelheden tegelijk, verwerk het product van de haarwortel naar de punt. Vorm in de gewenste positie en laat op natuurlijke wijze drogen.
Voor natuurlijke fixatie (golvend of krullend haar) - Breng aan op nat haar, kleine hoeveelheden tegelijk, verwerk het product van de haarwortel naar de punt. Vorm in de gewenste positie en laat op natuurlijke wijze drogen.


Ingrediënten Aqua, Oliwax, Jojoba Ester 30, PVP/VA, Kaolin Clay, Glycol, Glycerine, PEG 40 Castor Oil, Montanov 68, Polysorbate 85, Silica, Phyto Sebum, Schercemol 318, Jojoba Ester 20, Parfum.

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.