(2)
€ 1,20
€ 1,50
€ 1,25
€ 23,95
€ 21,95
€ 18,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 17,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 11,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 15,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 26,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 17,95

Waarom scheermesjes van Gillette gebruiken?

De meeste producten in het aanbod van MijnBaard zijn alleen bij de echte baardmannen bekend. De naam Gillette kent echter iedereen natuurlijk wel. Ook wanneer je geen baarddrager bent, zal je je immers op regelmatige basis moeten scheren. Waarom dan niet met de mesjes van één van de bekendste namen in de branche? Bij MijnBaard bieden we je verschillende mogelijkheden om voor te gaan.

Hoe scheer je je glad?

Wil je het scheren graag simpel houden voor jezelf? Wil je gewoon een gladde en scherpe look? Dan gebruik je bij voorkeur gewoon een Shavette. Daar kan je dan mooi de mesjes van Gillette in gebruiken. Die zijn zo ontwikkeld dat je met een simpele beweging al kan zorgen dat je kin en kaak weer helemaal vrij van haar worden gemaakt. Bovendien zijn er verschillende varianten zodat je altijd het perfecte resultaat kan boeken.

Welke mesjes biedt Gillette?

Ben je ook het type man dat gewoon snel wil zorgen voor een gladde look? Dan zijn de mesjes van deze fabrikant natuurlijk wat je zoekt. MijnBaard biedt de volgende mesjes.
Gillette Platinum Double Edge Blades 100
/Gillette Mach3+ 8 navulmesjes
/Gillette Fusion 5 8 navulmesjes

Gillette Platinum Double Edge Blades 100

Werken met de Gillette Platiunum Double Edge Blades doe je vanwege het hoogwaardige staal. Ook zijn ze nikkelvrij. Dit lijkt misschien niet belangrijk, maar het heeft wel degelijk invloed op het resultaat van je scheerbeurt. Wil je er zeker van zijn dat je altijd scherp voor de dag komt, dan stop je deze messen in je shavette.

Gillette Mach3+ 8 navulmesjes

Gillette Mach3+ is misschien wel de bekendste lijn van deze fabrikant. Ze zijn erop ontwikkeld om net wat langer scherp te blijven. Zo kan je dus langer met de mesjes doen en er toch het maximale uithalen. Bovendien zijn ze zo ontwikkeld dat ze er actief aan bijdragen dat je huid beschermd blijft tegen irritatie.

Wat is het verschil tussen de mesjes?

Het belangrijkste verschil tussen de diverse soorten scheermesjes van Gillette die je bij MijnBaard vindt, is dat ze voor specifieke systemen zijn bedoeld. Zo gebruik je de Mach3+ mesjes in de scheersystemen van Mach3. Zoals je de Fusion 5 mesjes gebruikt in de systemen van Fusion 5. Door het juiste mes met het juiste systeem te combineren kan je er ook echt zeker van zijn dat je baard tot op de huid glad wordt geschoren.

Hoe lang doe je met de mesjes?

De mesjes van Gillette zijn stuk voor stuk zo ontworpen dat ze wat langer kunnen meegaan. Het is dus niet zo dat je na één keer scheren direct de blades weer in de prullenbak kunt werpen. Ook de volgende scheerbeurten zijn goed te doen met de mesjes van deze fabrikant. Dit is ook van toepassing op alle soorten die het in de line-up heeft opgenomen. Dat maakt het dus ook een stuk gemakkelijker voor je.

Welke shavette moet je gebruiken?

Wanneer je voor de double edge blades van Gillette kiest, dan moet je daar dus ook een goede shavette bij gebruiken. In het assortiment van MijnBaard zijn verschillende shavettes te vinden. Wanneer je daar dus een keuze uit maakt, dan zit je eigenlijk altijd goed. Het is wel belangrijk dat je even goed bekijkt hoe je de messen dan in je scheersysteem moet gebruiken voor het optimale scheerresultaat.

Waar moet ik verder op letten?

Wanneer je de scheermesjes van Gillette koopt, dan zitten er altijd meerdere messen in een verpakking. Dat betekent dus ook dat je ze op een veilige plek moet bewaren. De messen zijn scherp. Wanneer deze in de handen van kinderen zouden komen, dan kunnen ze zichzelf of anderen daarmee lelijk verwonden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het is vooral zaak dat jij je daarmee glad kan blijven scheren.