€ 19,95
€ 19,95
€ 18,95
(1)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 18,95
€ 18,95
€ 11,95
€ 11,95
€ 11,95

First Hand Shampoo en pommade kopen?

Je kapsel is het resultaat van vele avonden vol weloverwogen overpeinzingen. Daarom gebruik je ook de producten van First Hand om te zorgen dat elke haar perfect in conditie blijft en van de wortel tot de punt verzorgd wordt. Door deze middelen met elkaar te combineren zorg je ervoor dat je volle bos haar altijd in de beste conditie blijft en je nooit onverzorgd de deur uit hoeft te gaan.

Waarom First Hand kiezen?

Het is natuurlijk heel belangrijk om goed gesoigneerd voor de dag te komen. De manier waarop je met je haar omspringt is daarin heel belangrijk. Het is zaak om te zorgen dat je altijd een model in je haar aanbrengt waaruit jij je zelfvertrouwen kan halen. Wanneer je haar in de best mogelijke conditie is, gaat dat net wat gemakkelijker. Dat is een belangrijke reden waarom je voor de producten van de echte specialist kiest.

Welke producten kies je?

Wanneer je voor First Hand kiest, dan kan je zowel het verzorgen als het stylen van je haar aanpakken. Daarvoor gebruik je dan de volgende producent.
First Hand Hydrating Conditioner 300 ML
First Hand Hydrating Shampoo 300 ML
First Hand All Purpose Pomade 88 ML

First Hand Hydrating Conditioner 300 ML

First Hand Hydrating Conditioner is belangrijk vanwege de vocht inbrengende kwaliteiten. Daar komt dan ook nog eens bij dat er jojoba-olie in gebruikt wordt. Wat het geheel alleen maar nog verder versterkt. Daar profiteer je met huid en haar van.

First Hand All Purpose Pomade 88 ML

De First Hand All Purpose Pomade 88 ML is bruikbaar voor alle doeleinden, zoals de naam al doet vermoeden. Deze pomade zit dan ook vol met positieve kwaliteiten. Zo is de geur lekker kruidig. De hold is sterk terwijl er weinig shine meekomt. De pommade is ook nog eens op waterbasis, dus lekker uitwasbaar.

Welke ingrediënten vind je in de producten?

First Hand is een producent die ook milieubewust is. Dit is natuurlijk meer en meer de norm aan het worden als het gaat om verzorgingsproducten voor de baardmeneer. Wanneer je dus kijkt op de etiketten, dan zal je direct zien dat er vooral natuurlijke ingrediënten in de middelen te vinden zijn. Dit is ook de reden waarom ze zo lekker natuurlijk ruiken. Zoals je er ook zeker van kan zijn dat ze gemakkelijk uit te wassen zijn.

Voor welk type haar gebruik je First Hand?

Het gebruik van de shampoo, conditioner en pommades van First Hand is niet gebonden aan een haartype. Het is namelijk zo dat alle soorten haar er goed mee verzorgd en gestyled kunnen worden. Of je nu een man bent met grof en stevig haar, of je hebt juist heel dun en fijn haar. Het is daardoor dus ook wel zo gemakkelijk om je look goed in stand te houden. Meer dan de middelen van deze fabrikant is namelijk niet nodig voor een complete look.

Hoe zit het met allergische reacties?

Wanneer je snel last hebt van irritaties en allergische reacties, dan is het juist ook aan te raden om te werken met de middelen van First Hand. Juist ook omdat je er dan zeker van kan zijn dat je hier geen last van zal hebben. Dat is immers het voordeel van het werken met natuurlijke ingrediënten. Je kunt er altijd zeker van zijn dat dit een goed effect op je hoofdhuid zal hebben. Zo heb je daar dus geen zorg om.

Hoelang gaan de producten mee?

De verpakkingen van First Hand zijn lekker groot. Bovendien heb je per beurt niet heel veel van de middelen nodig. Wanneer je dit bij elkaar neemt, dan weet je dus al dat je de komende tijd geen nieuwe shampoo of pommade hoeft te kopen. Je kunt de komende tijd gewoon met de middelen van deze fabrikant blijven doen.